vacature CNC Plooier in Kuurne bij PUUR
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Vacature CNC Plooier Kuurne bij PUUR
PUUR in Kuurne
Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

Inoxytech verwerkt inox voor de bouw-, agro-, keuken- en medische sector.
Om de goeie werking en klantenservice van het bedrijf te blijven garanderen, zijn we op zoek naar een CNC plooier.Jobomschrijving:

Als CNC plooier verwerk je inox platen, die geplooid worden tot oa. spoelbakken, tafels, karren, rekken, bankjes,...
Je vertrekt hierbij vanuit een samenstellings- en plooitekening en plooit de te vervaardigen stukken nadat je de plooibank (LVD, AMADA) zelf analoog hebt ingesteld.
Naast het plooiwerk, wat het grootste deel van jouw job betreft, bedien (niet instellen) je ook de pons- en lasermachine.

Dit betreft geen seriewerk, noch massaproductie, maar telkens uniek stukwerk.
We streven ernaar de meer speciale werken uit te voeren en tasten de limieten van ons kunnen af.Ons gewenste profiel:

Jouw kwaliteiten?

  • Je houdt ervan om proper en nauwkeurig te werken en een foutloos product af te leveren, het kleinste neepje vermijd je.
  • Je ziet het als een uitdaging wanneer een klant vraagt om een speciaal stuk te vervaardigen en haalt er voldoening uit wanneer je mee verantwoordelijk bent voor het geslaagd eindproduct.
  • Problemen oplossen, of komen tot nieuwe ideeën, doe je in samenspraak met je team alsook met jouw collega-tekenaar.
  • Jullie steken de koppen samen om een nog betere manier van werken te realiseren, nog betere producten, nog meer speciale zaken te maken,... Daarom ben je bewust op zoek naar een werkgever waar je in tandem kan werken met het gehele team en waar jouw inbreng zeker gewaardeerd wordt.
  • Je spreekt vlot Nederlands en/of Frans
  • Je hebt niet noodzakelijk ervaring als plooier, maar hebt wel de technische kennis en achtergrond in het metaal en denkt graag verder dan je neus lang is. Je lost problemen graag op, denkt logisch na, legt verbanden, hebt inzicht...
  • Je bent bewust op zoek naar een job binnen een kleinere KMO, waar ieder telt en waar een familiale sfeer van groot belang is.
  • Fysiek belastend werk schrikt u niet af.


wij bieden:

Waarom werken bij ons?
Bij ons kan je altijd vroeg je weekend in, je werkt op vrijdag van 7.45u tot 10.45u en de andere dagen van 7.45 tot 17u.
Naast het mooie uurrooster, kan je rekenen op een aantrekkelijk uurloon van ongeveer 15 euro per uur en ecocheques van 250 euro.
Verlof nemen doen we jaarlijks met Kerst en we nemen 3 weken zomerverlof, doch vragen we hier enige flexibiliteit van onze medewerkers indien de werking dit vraagt.

Je kan rekenen op een deftige en volledige opleiding.
Tom zal je met veel plezier en passie de job tonen, aanleren en jou ten alle tijde helpen waar nodig.

We zijn een kleiner, maar zeer fijn, financieel gezond bedrijf waar iedereen even belangrijk is. Alleen wanneer iedereen de krachten bundelt, komen we tot mooie resultaten en heerst er een leuke werksfeer in het bedrijf.

'De boog kan niet altijd gespannen staan', daarom maken wij zo nu en dan graag eens tijd vrij voor een drink, zeker wanneer we met zijn allen toe zijn aan welverdiend verlof.
Pasen, de Sint, een huwelijk/geboorte/verjaardag,.... allemaal zaken die niet over het hoofd gezien worden bij ons.neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >