vacature Boekhouder-Dossierbeheerder in Kortrijk bij PUUR
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Vacature Boekhouder-Dossierbeheerder Kortrijk bij PUUR
PUUR in Kortrijk
Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

Wil je terechtkomen als boekhouder in een sterk uitgegroeid familiebedrijf te Kortrijk? Een bedrijf dat waakzaam is voor de work-life balance door een extra-lange middagpauze op donderdag om te sporten? Maak dan kennis met onze vacature als boekhouder/dossierbeheerder te Kortrijk.Jobomschrijving:

Als boekhouder in ons zeer modern kantoor, ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en fiscaal dossier van je eigen klanten. Je komt in een team terecht van 12 gedreven boekhouders te Kortrijk. Verder heb je ook een afdeling te Roeselare. De tewerkstellingsplaats is in Kortrijk OF Roeselare, je moet nooit beiden combineren maar je mag. Binnen jouw takenpakket kan je rekenen op een ervaren en enthousiast team om je te ondersteunen.

Als boekhouder/dossierbeheerder heb je volgende uitdagingen binnen je afwisselend takenpakket:

  • Je krijgt een klantenportefeuille toegewezen die je zelfstandig van A tot Z mag opvolgen. Je functioneert als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.
  • Als boekhouder heb je een sterke adviserende rol naar je klanten toe. Om deze rol kwalitatief te kunnen uitoefenen krijg je van ons voldoende begeleiding door middel van opleidingen en coaching on the job. Jij bent onze ambassadeur.
  • Je kickt op deadlines, yes we did it! De fiscale aangiftes en controles verlopen hierdoor steeds vlot.
  • Grenzen verleggen? Oh ja, ook bij ons is dit mogelijk. Door je kennis en enthousiasme zorg je voor knappe teamresultaten. #dreamteam
  • Klantenbinding: een lunch met de klant om de samenwerking te beklinken, het kan zeer zeker.


Ons gewenste profiel:

Wat wordt er van jou als boekhouder verwacht?
Het team is reeds ongeduldig om de nieuwe boekhouder, of liever gezegd collega, te verwelkomen. We zoeken een gedreven en enthousiaste collega die past binnen onze warme familiale werkomgeving.

Wat heb je nog nodig om in aanmerking te komen voor onze vacature buiten een goed humeur (en wat humor)?

  • Een bachelor Accountancy/Fiscaliteit of master in financiële richting is top. Heb je dit niet? Maar je hebt wel enkele jaren relevante ervaring als accountancy/fiscaliteit? Ook goed! Vatte je al een IAB-stage aan? Dan ben je in een mooie startpositie.
  • Je bent competitief en resultaatgericht.
  • Je denkt en handelt klantgericht.
  • Op vlak van communiceren weten andere je te omschrijven als een vlot persoon.
  • De zin om deel uit te maken van een écht team.

Als je daarbij een voetbalfanaat bent of een sterk iemand in het spelen van escaperooms, dan hebben wij misschien nog een mooi aanbod voor je.

(PS: onze kantoorruimte is geen escaperoom)wij bieden:

Wat bieden wij jou aan ?
Ziezo, hopelijk weet je nu al iets meer over ons en de vacature. Het is nu tijd jouw wishlist te bespreken.

Uiteraard krijg je bij ons een competitief loon aangeboden aangevuld met maaltijdcheques, een netto onkostenvergoeding en een leuke bedrijfswagen. Klaar om te vertrekken?
Flexibiliteit blijft niet ongezien. Overuren worden correct uitbetaald en door ons 40-urenstelsel heb je recht op 12 extra vakantiedagen.

Scoor je als eens graag buiten de werkuren? Dan krijg je bij ons de kans om elk jaar naar een voetbalmatch in Europa te gaan naar keuze, leuke (city)trip hé? Je kan ook een jaarabonnement scoren bij KVK Kortrijk.
Sporten kan bij ons tijdens de extra-lange middagpauze op donderdag (2 uur) en na een frisse douche ben je klaar om met een frisse geest terug aan de slag te gaan.

Teamsfeer is heel belangrijk. We gaan met kerst elk jaar samen gaan eten, daarnaast hebben we nog een leuk personeelsfeest. We zijn fan van escape-rooms, maar wel in combinatie met een glas wijn en goede hap.

Tot slot moedigen wij levenslang leren aan. We steunen dan ook educatief verlof of het volgen van opleidingen.neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >