vacature Plaatser / schrijnwerker in Kuurne bij PUUR
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Vacature Plaatser / schrijnwerker Kuurne bij PUUR
PUUR in Kuurne
Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

Als freelance HR officer voor de firma CRDB uit Kuurne, ben ik op zoek naar een passievolle schrijnwerker, monteur of plaatser van binnenschrijnwerk.
Gezien de teams van 2-3 plaasters steeds op de baan zullen gaan, kunnen we je ophalen aan afgesproken punten. zodat je de rit naar ons niet hoeft te doen.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van volledige inrichtingen binnen cleanrooms. Onze klanten zijn de grote Pharmabedrijven in België en Nederland. Na een zeer uitgebreide inwerkperiode zal je instaan voor het volledig plaatsen van die cleanrooms binnen. Je zal dit doen met de nodige nauwkeurigheid en volgens procedures met betrekking tot de hygiëne die gangbaar zijn bij de klant.Jobomschrijving:

Je zal samen met Rik, onze collega die al heel lang bij ons werkt, een team vormen en hij zal je een zeer grondige opleiding geven. Wij voorzien toch een inloopperiode van 1 jaar tot 1,5 jaar tot je alles onder de knie zal hebben. Bij voorkeur beschik je al over een eerste ervaring in binnenschrijnwerk.Ons gewenste profiel:

Gezien je in hygiënische ruimtes zal vertoeven, vind je het zelf ook belangrijk om verzorgd voor de dag te komen en telkens proper en net te werk te gaan.
Je houdt van fijn en zeer nauwkeurig werk en haalt hier je voldoening uit.

Je komt terecht in een functie waar je kan werken met mooie materialen, waar je binnen werkt en waar er doorgaans geen al te verre verplaatsingen aan te pas komen. Files vermijden we door tijdens de week in de buurt op hotel te gaan, vrijdagnamiddag stoppen we vroeg zodat we voor de files terug zijn en goed het weekend kunnen ingaan. (Reken dat je toch 80% van de tijd van maandag t.e.m. vrijdag elders overnacht.)

Verder ben je communicatief, in het bezit van een rijbewijs B en idealiter heb je een basiskennis planlezen, ...?

Dan ben je voor ons de geknipte kandidaat!wij bieden:

Wij bieden jou een gedegen opleiding, waardoor je je verder kan specialiseren in je vak en een toffe werkomgeving met fijne collega's, waar iedere medewerker telt, gerespecteerd en gewaardeerd wordt.

Je kan rekenen op een zeer mooie verloning (nettoloon rond de 2500 euro per maand), gekoppeld aan extra voordelen (maaltijdcheques, eco-cheques, GSM-abonnement...) en bent ingeschreven in de bouwsector. Je komt terecht bij een werkgever met respect voor elke medewerker, iedereen krijgt de schouderklop die hij/zij verdient en wordt gewaardeerd voor zijn/haar werk in het bedrijf.


Verder kom je terecht in een klein, zeer hecht team. Onze werknemers zijn zeer loyaal en betrokken.


Wij kijken alvast uit naar jouw kandidatuur :-) .neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >