vacature Transport Co÷rdinator in Gent - Wondelgem bij PUUR
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Vacature Transport Co÷rdinator Gent - Wondelgem bij PUUR
PUUR in Gent - Wondelgem
Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

Laroy Group is een belangrijke speler op de markt van voeding en accessoires voor huisdieren. We zijn een sterk groeiend familiebedrijf met een sterke positie, niet alleen in België maar ook op internationaal vlak.

Wij zoeken een collega die de transportplanning van A tot Z op zich kan nemen.Jobomschrijving:

Wat houdt het takenpakket in van de transport coördinator?

 • Je hebt hiervoor nauw contact met andere afdelingen, zoals accountmanagers, klanten en magazijn om transportopdrachten tot een goed einde te brengen. #teamwork
 • Je verzorgt de facturatie van de bonnen en maakt de ritbladen op aan de hand van de facturatie. Je volgt retouraanvragen op en indien er niet of foutief geleverd werd zoek je naar de oorzaak en neem je de nodige maatregelen om dit te vermijden.
 • De leveringen die niet door eigen chauffeurs kunnen ingepland worden gaan via externe transportfirma’s. De planning en communicatie hieromtrent moeten efficiënt en kostenbesparend worden opgevolgd.
 • Samen met interne afdelingen stem je af welke transporten geregeld moeten worden en je vraagt offertes op bij verschillende firma’s om het transport zo economisch mogelijk te regelen.
 • Een ander belangrijk aspect in de job is het kostenbesparend werken.
 • Je verzorgt namelijk de prospectie en staat in contact met transportfirma’s voor het onderhandelen over tarieven en leveringscondities. Het onderhandelen over tarieven en aankoopvoorwaarden voor pallets. En het opvolgen van de foutmarges (foutieve levering). #perfection!
 • En als laatste maar zeker niet minst belangrijke taak is het opvolgen van de nieuwe wetgevingen in de transportsector. Je beheert de tachokaarten en tachoschijven en volgt de te respecteren rij- en rusttijden op.


Ons gewenste profiel:
 • Je beschikt over een professionele bachelor of gelijkwaardig door ervaring en je hebt een goede kennis en ervaring omtrent transportsoftware.
 • Je hebt een heel goed organisatievermogen om de verschillende aspecten van de job tot een goed einde te brengen. Je bent administratief zeer nauwkeurig en zet alles op alles om fouten te vermijden.
 • Je hebt het denkvermogen om problemen snel en correct af te handelen
 • Je bent sociaal vaardig want je hebt regelmatig contact met transportfirma’s, externe chauffeurs en verschillende afdelingen binnen de organisatie.
 • We vragen dan ook een goede talenkennis want we hebben een Franstalige transportfirma in onze portefeuille, alsook anderstalige chauffeurs die komen leveren en afhalen. Daarom vragen we kennis Frans, Engels en basis Duits..
 • Je bent snel beschikbaar!
 • Ervaring met Smarttour en douanedocumenten zien we als een groot pluspunt.


wij bieden:

Uiteraard komt het langs twee kanten.
Wij bieden jou in ruil een tijdelijke job van drie maand, maar met mogelijke verlenging naar onbepaalde duur.

Je werkt in een 39-uren week, wat wil zeggen dat je 6 ADV-dagen opbouwt bovenop de 20 wettelijke verlofdagen.
Daarnaast kan je alle gemaakte overuren ook recupereren.
WIj bieden mooie verloningen aan naar ervaring.


Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar aan de werknemers gedacht wordt, zo hebben we een feelgood-kalender en worden onze werknemers maandelijks verwend; wat dacht je van een nieuwjaarsreceptie, een ijsje in de zomer of een andere lekkere traktatie? Verder wordt er wekelijks vers fruit geleverd op iedere afdeling.

Wil je meer weten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >