vacature Orderpicker daguren in Gent - Wondelgem bij Laroy Group
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
test jezelf
sector / functies
mijn loopbaan
vacatures

Vacature Orderpicker daguren Gent - Wondelgem bij Laroy Group

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

Wij zijn op zoek naar orderpickers voor onze dagploeg.Jobomschrijving:

Laroy Group is een groothandel in dierenvoeding en dierenaccessoires.
Voor ons magazijn in Wondelgem zoeken wij orderpickers voor de afdeling non food. Voor deze functie bieden we een vast contract aan onbepaalde duur. Bovenvermelde vacatures zijn in dagdienst. Van 08u - 16u30 en op vrijdag tot 14u30.

In de non food zal je als magazijnier orderpicker voornamelijk accessoires picken zoals leibanden, aquariumbenodigdheden, hondenmanden, snacks en zoveel meer.

Naast de picking zijn er nog verschillende andere taken in het magazijn waarvoor je als orderpicker kan ingeschakeld worden: het manueel lossen van containers, het aanvullen van goederen, het ontvangen van goederen en allerlei andere taken die ervoor zorgen dat je afwisseling hebt in je job.

Je werkt graag nauwkeurig, fouten moeten tot een absoluut minimum herleid worden. Je pickt op plaats, barcode en artikelnummer, dus je moet snel cijfers kunnen vergelijken, een extra controle heb je door de artikelomschrijving.Ons gewenste profiel:
  • Je denkvermogen, leersnelheid, attitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan effectief een diploma in handen hebben.
  • Ervaring in een magazijnomgeving is een groot pluspunt, maar een stabiel CV met een uitgesproken passie voor het logistieke kan ons eveneens aanspreken.
  • Een goede fysieke gezondheid is belangrijk, je legt per dag heel wat kilometers af. Je 10 000 stappen per dag zal je makkelijk behalen. Er komt heel wat hef -en tilwerk bij kijken, dus een goede rug is absoluut noodzakelijk en dan uiteraard ook onze tips opvolgen om zoveel als mogelijk rugbesparend te werken.
  • Beschik je over een geldig hef- en/of rechtruckattest, dan kan dit zorgen voor meer afwisseling in je taken, maar is geen vereiste.
  • Ruimtelijk inzicht is dan weer belangrijk voor de stapeling, er zullen technieken getoond worden, maar je moet inzicht hebben om een correcte stapeling te bekomen.
  • Orde en netheid is voor jou een basisprincipe. Je neemt een borstel en kuist op als er geen werk is, je haalt steeds de dozen uit de rekken eens je het laatste artikel neemt. Plastic sorteer je in de juiste afvalcontainer.
  • En verder is het zien van werk belangrijk. Heb je gedaan met je pickbon, haal dan onmiddellijk een nieuwe bon, zijn er geen bonnen meer, kan je collega's helpen. Je ben een bezige bij die niet graag stilstaat, maar steeds aan het werk blijft.


wij bieden:

In de non food werk je als orderpicker hoofdzakelijk in het standaarduurrooster van 8-16u30 (vrijdag tot 14u30), in de food van 8-16u45 (vrijdag tot 14u45).
Het kan zijn dat er gevraagd wordt om af te wijken, maar dit wordt steeds tijdig gecommuniceerd en krijg je volledig vergoed. Overuren mag je in verlof opnemen of laten uitbetalen.

Bovenop het zeer mooie loon heb je nog maaltijdcheques.
Elke maand trakteert onze directie met iets lekkers en daarnaast bieden we wekelijks gratis fruit aan onze medewerkers.

  • Bedrijf met een sterke groei.
  • Toffe collega's die staan te popelen om hun nieuwe collega's te verwelkomen.
  • Degelijke opleiding waarbij je een meter of peter toegewezen krijgt die jouw aanspreekpunt is en je onder de arm zal nemen.


Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


WT eenvoudig solliciteren >
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >