vacature Senior Creative Recruiter in Kortrijk bij Delaware
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Senior Creative Recruiter Kortrijk bij Delaware

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Delaware
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
Beroepen
Recruiter
pluspunten
geen skills opgegeven

Dit jaar alleen al proberen we meer dan 200 collega’s aan te werven. Je zal je dus niet vervelen. Tegelijk verwachten we ook van je dat je, samen met je ervaren HR-collega’s, een belangrijke rol speelt in onze rekruteringsactiviteiten en in de brede waaier aan strategische rekruteringsprojecten.Jobomschrijving:

Als je denkt aan recruitment, zie je jezelf dan van het ene naar het andere interview switchen, waarbij je telkens een lijst van standaardvragen afloopt ‘omdat dat zo hoort’?

Is je antwoord ‘ja’, dan moeten we je teleurstellen. Wij geloven niet in een standaardaanpak, want elke kandidaat is anders. Bovendien vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons, zodat je kan openbloeien. Binnen het groeiverhaal van delaware speel je een cruciale rol en krijg je veel vrijheid en autonomie. 

Onze recruiters begeleiden niet alleen de kandidaten, maar ook het bedrijf gedurende het volledige rekruteringsproces. Zelfs tussen het immense aanbod aan talent in onze uitdagende sector verliezen ze nooit het overzicht.

Dit jaar alleen al proberen we meer dan 200 collega’s aan te werven. Je zal je dus niet vervelen. Tegelijk verwachten we ook van je dat je, samen met je ervaren HR-collega’s, een belangrijke rol speelt in onze rekruteringsactiviteiten en in de brede waaier aan strategische rekruteringsprojecten.

Eén ding is zeker: de job van recruiter is ontzettend gevarieerd:

  • Je coacht kandidaten doorheen hun volledige sollicitatieproces – van de (actieve) rekrutering tot de eerste screening, tijdens de sollicitatiegesprekken tot het einde van het proces. Daar houdt het voor jou nog niet op, want je bent ook betrokken bij de introductie (onboarding) en de integratie van de nieuwe medewerkers, en bij tal van andere HR-gerelateerde topics.
  • Durf je moeilijke vragen te stellen? Geweldig! We vinden dit belangrijk, maar het is net zo belangrijk dat je dit altijd doet met integriteit en op een eerlijke manier. Jij bent tenslotte een op en top betrouwbare business partner.
  • Je speelt een rol in een heel divers portfolio aan HR-gerelateerde projecten. Ons team volgt de agile methode, zodat je nieuwe en originele ideeën zonder veel risico kan lanceren.
  • Is kwaliteit voor jou belangrijker dan kwantiteit? Voor ons ook. Daarom krijg je toegang tot een heel arsenaal aan tools en gadgets om de markt af te speuren, zoals LinkedIn Recruiter Accounts en andere software. Onze rekruteringsaanpak is een van de zaken waar we bij delaware trots op zijn – en terecht.
  • Dankzij jouw interesse in technologie voel je je meteen thuis in onze sector. Bovendien heb je een ‘zesde zintuig’ voor goede consulting skills, waardoor je snel begrijpt waar onze teams naar op zoek zijn.


Ons gewenste profiel:

Klaar om te starten in het meest dynamische recruitment team op aarde (dat zouden we tenminste zelf graag geloven)? Even een korte check:

  • Heb je minimum 4 jaar ervaring in rekrutering en selectie?
  • Ben je een uitmuntende communicator in Frans of Nederlands en Engels?
  • Ligt flexibel werken in je natuur?
  • Maken bedrijfswaarden voor jou ook het verschil? Wij zorgen voor onze medewerkers en klanten, we komen onze afspraken na, zijn ondernemend en tonen respect. Voor alles wat we doen, vertrekken we vanuit een positief teamgevoel.

Als we alles zo nog eens overlopen, ziet deze functie er echt wel goed uit, niet? Moesten we hier nog niet werken, we solliciteerden meteen zelf 😊. Hebben we je enthousiasme gewekt? Kom dan zeker kennismaken met ons! Bij een kop koffie vertellen we je graag meer over hoe we rekruteren bij delaware.Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >