vacature CNC-talent in Ieper bij Proferro
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature CNC-talent Ieper bij Proferro

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Proferro
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Je stuurt de CNC-machine aan om werkstukken correct te verspanen. Hoe? Je stelt de CNC-machine in aan de hand van een stukdossier en positioneert het te bewerken stuk in de machine. Nulpunten bepalen, het juiste CNC-programma oproepen, snijgereedschap correct instellen, … je hebt het allemaal in de vingers!Jobomschrijving:

Je stuurt de CNC-machine aan om werkstukken correct te verspanen. Hoe? Je stelt de CNC-machine in aan de hand van een stukdossier en positioneert het te bewerken stuk in de machine. Nulpunten bepalen, het juiste CNC-programma oproepen, snijgereedschap correct instellen, … je hebt het allemaal in de vingers!

Als de freesmachine zijn werk heeft gedaan, controleer je het bewerkte stuk aan de hand van meetvoorschriften en een tekening. Niet 100% correct? Dan kan je het nulpunt en/of het gereedschap bijsturen. Ook het reinigen en ontbramen van de werkstukken behoren tot je takenpakket. Tot slot registreer je de afgewerkte stukken en … op naar de volgende!

 Ons gewenste profiel:

- Zelfstandig sterk: je vindt het fijn om zelfstandig aan machines te werken, uiteraard in nauwe samenwerking met je topcollega’s.
- Sturingen hebben geen geheimen: je hebt kennis van geometrieassen en verschillende sturingen (bij voorkeur Siemens 840D).
- Kennis van computerprogramma’s: je kunt computerprogramma’s lezen en interpreteren volgens ISO-codering.
- Leergierig naar taal: je spreekt Nederlands, Frans of Engels, indien geen kennis van het Nederlands ben je bereid om het te leren.
- Ervaren metaalbewerker: je hebt ervaring als CNC-operator of je hebt een specifieke opleiding gevolgd.
- Shiften: je bent bereid om in ploegen (2-ploegen of nacht) of tijdens het weekend te werken.wij bieden:

Bij Proferro werk je met de nieuwste technologieën en modernste snijgereedschappen aan onderdelen voor hightechmachines. Dit in een internationale en tegelijk gemoedelijke sfeer.
Wij bieden je:
- Training op de werkvloer: volgens je ervaring krijg je een opleiding met bijhorend plan aan jouw CNC-machine. Een peter of meter begeleidt je graag!
- Groeikansen: je kunt doorgroeien binnen je afdeling of naar een andere afdeling binnen Picanol Group.
- Last but not least: concurrentiële verloning en interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques. En nóg meer leuke extraatjes: toegang tot voordelenplatform met kortingen in winkels en pretparken, tal van sportieve en andere activiteiten om samen met je topcollega’s te beleven, …meer vacatures in Ieper >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >