vacature SharePoint & Power Platform Consultant in Merelbeke bij Orbid
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature SharePoint & Power Platform Consultant Merelbeke bij Orbid

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Orbid
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
Microsoft Teams
Azure Cloud Services
Microsoft 365
PowerApps
Power Automate
Sharepoint
Power BI

140 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staatJobomschrijving:
 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van cloud oplossingen bij onze klanten en bepaalt hierbij welke technologieën het meest geschikt en efficiënt zijn. Je verdiept je daarom graag in Microsoft SharePoint en het Power Platform (PowerApps, Flow, Power BI).
 • Vanaf de presales fase word je betrokken bij nieuwe projecten, je bezoekt klanten samen met sales en levert advies over de haalbaarheid. Samen met de klant hou je workshops om de detailbehoeftes te analyseren.
 • In overleg met de Account Manager en de Business Unit Manager stel je het budget op voor de business applications projecten en zorg je voor een kwalitatieve offerte.
 • Daarnaast volg je nauwgezet alle marktevoluties op (nieuwe SharePoint versies, add-ons, neven-producten, Powerapps, Flow, Teams, Power BI, Azure Logic App…).
 • Kennis en ervaring met integraties tussen MS SharePoint en andere applicaties (Microsoft Office 365 of andere) is een pluspunt.
 • Als toekomstig carrièrecoach begeleid je jouw juniorcollega’s in hun loopbaantraject.


Ons gewenste profiel:
 • Je bent in het bezit van een Master diploma met linken naar business processen of economie en hebt affiniteit met IT. Je hebt reeds 5 jaar ervaring binnen diverse O365 applicaties.
 • Je kickt op meerwaarde brengen voor onze klanten en/of bestaande pijnpunten verlichten/oplossen.
 • De meest recente trends en versies van de applicaties triggeren je om toekomstgerichte oplossingen voor klanten uit te denken.
 • Je hebt affiniteit met cloudoplossingen. Development skills zijn een plus maar zeker geen noodzaak voor de uitvoering van je werk.
 • Gedreven, pro-actief, communicatief en teamgericht: deze kenmerken laten je toe om je snel te integreren in de diverse omgevingen van onze klanten.


wij bieden:

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.meer vacatures in Merelbeke >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >