vacature Algemeen Directeur in Dentergem bij PUUR HR
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
test jezelf
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Algemeen Directeur Dentergem bij PUUR HR

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
leidinggevende functie
flexibele uurrooster
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

De vzw SAMEN is een fusie van twee WZC, op campus Wakken en campus Tielt. Momenteel hebben wij een vacature voor de functie van Algemeen Directeur.Jobomschrijving:

Als Algemeen Directeur bent u de eindverantwoordelijke voor beide WZC. U rapporteert hierover aan de Gedelegeerd Bestuurders en de Raad van Bestuur van SAMEN vzw. U kan daarvoor rekenen op de medewerking van het directiecomité, de campusdirecteur site Tielt, het voltallig coördinatorenteam en de CRA’s (Coördinerend Raadgevend Artsen). U voert de dagelijkse leiding van het woonzorgcentrum site Wakken.

Als leidinggevende heeft u de verantwoordelijkheid de campusdirecteur site Tielt en het coördinatorenteam aan te sturen, te motiveren en verder te laten ontwikkelen. Als werkgever voert u een effectief retentie- en wervingsbeleid.

U staat, samen met de campusdirecteur site Tielt, in voor een positieve profilering van de woonzorgcentra in de regio en lokale gemeenschap. Het is dan ook belangrijk om actief een netwerk uit te bouwen met plaatselijke en regionale (zorg)actoren en op de hoogte te blijven van evoluties in de sector.

Eén van de basisopdrachten van de Algemeen Directeur is het verzoenen van betaalbare zorg met het voeren van een gezond financieel beleid op korte en lange termijn.

De Algemeen Directeur is in staat een eigentijdse zorgvisie te ontwikkelen en een gastvrij zorg- en dienstverleningsaanbod te implementeren. Een zorgethische benadering is het kompas binnen onze groepering en bepalend voor de zorgorganisatie in de WZC.  

Teneinde de kwaliteit van het medisch beleid en het woon-leefklimaat continu te verbeteren implementeert de Algemeen Directeur een kwaliteitsmanagementsysteem.

In deze gevarieerde en uitdagende opdracht met een belangrijke bevoegdheid, kan u rekenen op de intensieve ondersteuning van het directie- en managementteam van woonzorggroep GVO. In de Directie Advies raad ontmoet je 9 andere collega directeurs die graag kennis met je delen waardoor zorg geen zorg hoeft te zijn.

 Ons gewenste profiel:
 • Naast uw masterdiploma, zien wij graag relevante werkervaring (in een leidinggevende functie binnen de gezondheids- of welzijnssector) op uw CV staan.
 • Ervaring binnen een fusie strekt tot aanbeveling.
 • U combineert financieel en strategisch inzicht met organisatorisch talent
 • Uw dynamisme, ondernemingszin en besluitvaardigheid typeren u.
 • U bent een authentieke en resultaatgerichte coach.
 • U werkt punctueel en zelfstandig.
 • U werkt vlot met de courante IT toepassingen.
 • U hanteert een heldere verbale en schriftelijke communicatiestijl.
 • U bent loyaal en behartigt de belangen van verschillende stakeholdergroepen.


wij bieden:
 • Een boeiende en uitdagende opdracht binnen een woonzorggroepering.
 • Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur, in vast dienstverband.
 • 24 dagen verlof per jaar.
 • Een marktconform salaris op basis van ervaring, aangevuld met een pakket aan extra-legale voordelen (bedrijfswagen, groepsverzekering, maaltijdcheques, smartphone, laptop,...) en mogelijkheid tot thuiswerk 1dag per maand.


annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >