vacature Machine operator in Gent (centrum) bij DS Smith Packaging
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Machine operator Gent (centrum) bij DS Smith Packaging

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van DS Smith Packaging
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Ben je gemotiveerd en niet bang om verantwoordelijkheden te nemen over jouw machine? Als machine operator produceer je golfkartonnen verpakkingen die er voor zorgen dat de producten van onze klanten er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien en onbeschadigd bij de consument aankomen.

 Jobomschrijving:

De productie van golfkarton en het verwerken tot verpakkingen is een heel specifiek proces. De start van dit proces begint bij onze golfkartonmachine, daar worden platen golfkarton gemaakt. Daarna worden deze platen verwerkt tot dozen door ze te snijden, te vouwen, te bedrukken en te stansen. En dat alles natuurlijk volgens specifieke designs, kwaliteiten en formaten die voor elke klant weer uniek zijn.

In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor één van de machines in onze verwerkings afdeling in een twee ploegenstelsel.

  • Je zorgt ervoor dat je de orders draait zoals ze omschreven staan.
  • Je zorgt ervoor dat je machine op de juiste snelheid draait zodat je mooie productieresultaten kan behalen.
  • Je bekijkt de kwaliteit en houdt in de gaten dat alles loopt zoals gepland.
  • Indien er problemen zijn, betrek je jouw collega's in het zoeken van een oplossing of spreek je jouw teamcoach hierover aan.


Ons gewenste profiel:

Machine operator is een verantwoordelijke job. Een goede verpakking is namelijk vaak cruciaal op de winkelvloer en tijdens transport. Als werknemer van DS Smith ben jij daarmee dus medeverantwoordelijk voor het succes van onze klanten.

Ben je gemotiveerd en niet bang om verantwoordelijkheden te nemen over jouw machine?
Heb je de juiste ingesteldheid door altijd op tijd te komen, je job goed te doen en jouw collega's te helpen waar nodig?
Is veiligheid voor jou prioriteit?
Schrikt fysieke arbeid je niet af?
Beschik je over een goede basis Nederlands zodat je alle veiligheidsinstructies goed begrijpt en je de orders correct kan behandelen?wij bieden:

DS Smith is met 3 divisies – Packaging, Paper, en Recycling - een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen en ruim 30.000 collega's in 34 landen werken mee aan dit succes.

Onlangs kondigden wij onze investeringen in een nieuwe golfkartonmachine in Gent aan. Door deze nieuwe machine zal onze productiecapaciteit fors toenemen en zoeken we nieuw personeel om deze groei op succesvolle wijze te kunnen voortzetten.

Ken je ons nog niet? Je hebt in ieder geval meerdere keren een verpakking in je handen gehad die in onze fabriek is gemaakt. Is het niet in de supermarkt, dan zeker wel wanneer je iets besteld hebt bij je favoriete webshop. We zijn namelijk een van de grootste producenten van golfkartonnen verpakkingen. Van kerstomaatje tot mountainbike, het wordt allemaal verpakt in een verpakking van DS Smith.Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >