vacature .NET Developer (M/V/X) in Gent - Drongen bij Durabrik
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature .NET Developer (M/V/X) Gent - Drongen bij Durabrik

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Durabrik
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
Beroepen
Developer
pluspunten
geen skills opgegeven

We zoeken een .net developer (m/v/x)Jobomschrijving:

Bijt je je graag vast in uitdagende ICT-projecten die vorm geven aan de digitalisatie van uiteenlopende businessprocessen? Staan de woorden C-sharp en .NET vooraan in jouw woordenboek en kan je met jouw arendsogen problemen herkennen én oplossen?

Dan kan je nu een punt zetten achter jouw zoektocht naar een uitdagende job, want dat is exáct wat Camino voor jou in petto heeft! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde .NET Developer om onze platformen met elkaar te laten communiceren. Onze stuk voor stuk unieke medewerkers hebben soms technische ondersteuning nodig, waardoor jij hen met plezier via algemene ICT-support een hand reikt waar nodig.Ons gewenste profiel:
  • Omdat je minstens drie jaar werkervaring hebt opgedaan als .NET Developer in een corporate omgeving, heb je ondertussen voeling met de business. Heb je dan nog eens een grote interesse in de bouwsector? Perfect match!
  • Je bent een teamplayer die resultaatgericht werkt, waardoor de uitrol van ons nieuwe communicatieplatform via Sharepoint en M365 op jouw lijf geschreven is.
  • Je weet het als de beste: zomaar programmeren wat gevraagd wordt, is niet altijd de beste optie. Je kan dan ook makkelijk het grotere geheel zien om daadkrachtig de juiste oplossingen voor te stellen én uit te voeren.

Camino is de laatste jaren enorm gegroeid. Om er zeker van te zijn dat onze collega’s elke klant efficiënt helpen, vorm jij de olie op de ketting die hen bijstaat met ICT-support als de software of hardware die ze dringend nodig hebben, niet marcheert. Maar er is véél meer dan dat.

  • Het liefst van al kruip je achter jouw pc met kennis van CSharp, .NET MVC, Web services, Angular, MS SQL, Powershell en Power BI. Bij vragen en problemen kan je áltijd bij jouw hulpvaardige collega’s terecht, waardoor je snel mee bent in den draai.
  • Als businessanalist zoek je mee naar de gepaste oplossingen en ga je aan de slag om de processen verder te automatiseren.
  • Komt er een belangrijke aanvraag binnen via het ticketingsysteem? Dan volg je die proactief op.
  • Programmatie en integratie van alle toepassingen binnen Camino zijn jouw hoofdactiviteiten. Je gaat dus zéker voldoende programmeren, beloofd.
  • Omdat je makkelijk prioriteiten kunt stellen, kruipt stress niet onder jouw huid. Je treedt steeds flexibel op waar nodig en werkt op die manier efficiënt mee aan de beste ICToplossingen voor onze mooie onderneming.


wij bieden:

Camino is een innovatieve organisatie met twaalf toonaangevende bedrijven (oa. Durabrik, Ecopuur, Victor) actief binnen woonoplossingen, bouw en renovatie. Onze gepassioneerde experts geven dag na dag het beste van zichzelf om elke klant een vlekkeloze service te bieden.

Zin om als .NET Developer mee te werken aan onze prachtige onderneming?

 Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >