vacature Buitenhuismonteur in Aalst bij Gilbos
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Buitenhuismonteur Aalst bij Gilbos

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Gilbos
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Hou jij van een uitdaging? Hou je van (verre) reizen?  Ben je mechanisch en elektrisch onderlegd? Ben je een praktisch ingestelde plantrekker?

 Jobomschrijving:

Als buitenhuismonteur dien je de bij onze klanten geleverde machines op te bouwen en in werking te stellen,  dit zowel op mechanisch  als op  elektrisch vlak. Je geeft de nodige uitleg wat betreft de bediening, werking  en het onderhoud van de machine aan de klant.

Als buitenhuismonteur  spoor je bij bestaande klanten storingen aan de werking van de machine op en herstelt deze.  Je herstelt  of vervangt de defecte onderdelen . Je stelt technische rapporten op en maakt onderdelenlijsten op voor de kostenraming.

Indien er geen buitenopdrachten zijn, zal de buitenhuismonteur tewerkgesteld worden in de afdeling  montage.

Gezien de wereldwijde verspreiding van onze klanten werk en verblijf je als buitenhuismonteur regelmatig in het buitenland. Je reist niet alleen binnen Europa, maar trekt er eveneens op uit richting Azië, Amerika of misschien wel Afrika. Als buitenhuismonteur  dien je je dus  aan te passen aan de in het land van tewerkstelling geldende reglementeringen en aan de werkomstandigheden en werktijden zoals die gebruikelijk zijn bij de klant. Gezien de vele buitenlandse contacten is kennis van het Engels en het Frans wenselijk.

 Ons gewenste profiel:

De ideale kandidaat heeft een  Bachelor / Master in de elektromechanica, ervaring in de machinebouw is een pluspunt maar geen vereiste.

Het kunnen lezen van mechanische tekeningen en  elektrische schema’s is  noodzakelijk in de functie van buitenhuismonteur evenals een goede dosis doorzettingsvermogen en  verantwoordelijkheidszin  om in onverwachte omstandigheden de juiste oplossing van het vastgestelde probleem aan te brengen.

Indien kandidaten daarenboven getuigen van een sterke persoonlijkheid om zichzelf binnen deze functie waar te maken, dan bieden wij een boeiende job aan,  een open en professionele werksfeer.wij bieden:

Gilbos staat niet enkel gekend als een wereldwijd vooraanstaande textielmachineconstructeur en toeleverancier van machine-onderdelen, maar ook als mensgericht en sfeervol familiebedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het is een gemotiveerde en professionele organisatie die blijvend inzet op innovatie en mensen. Sprekend voorbeeld hiervan is haar splinternieuwe productiesite, gebouwd met aandacht voor milieu, omgeving en medewerkers. Zo geniet iedereen van zicht op groen, zonlicht door de grote ramen en voorzieningen met aandacht voor ergonomie. Daarnaast kan je rekenen op een competitief salaris en 33 verlofdagen.

 meer vacatures in Aalst >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >