vacature Inpakoperator (2 ploegen) in Ninove bij La Lorraine Ninove
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Inpakoperator (2 ploegen) Ninove bij La Lorraine Ninove

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van La Lorraine Ninove
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

We zoeken een inpakoperator (2 ploegen)Jobomschrijving:

Als inpakoperator sta ik in voor het verpakken van onze producten in het juiste verpakkingsmateriaal, volgens de juiste aantallen en met juiste gegevens op het etiket
Als inpakoperator grijp ik kansen om te leren op de werkvloer en verleen ik mijn medewerking tot het correct instellen van onze inpak- en etiketteermachines
Ik zorg voor een correcte staalname en uitsortering van afwijkende producten, alsook voor een juiste palletisering, palletafwerking en -identificatie
Ik kijk nauwgezet toe op de kwaliteit van onze producten en leef steeds strikt de hygiëne-, kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften na
Als ikpakoperator verhelp ik zelfstandig kleine storingen op de werkpost of signaleer ik complexere technische problemen aan mijn afdelingsverantwoordelijke, zodat ons verpakkingsproces vlot en efficiënt kan verlopenOns gewenste profiel:

Ik heb al een eerste relevante ervaring in een productieomgeving en voel me er helemaal thuis
Ik ben een flexibel iemand die bereid is in 2 ploegen (6:00-14:00/14:00-22:00) te werken en regelmatig op zondag te werken.
Ik ben afwisselingsgericht ingesteld, leergierig en sociaal, waardoor ik me snel weet aan te passen aan verschillende afdelingen, taken en collega’s.
Ik ben een gemotiveerde teamspeler en schiet mijn collega’s graag te hulp
Ik beschik over een grote verantwoordelijkheidszin en stel me loyaal en betrouwbaar op.
Ik ben tevens resultaatgericht en hou onze kwaliteitseisen steeds goed in de gaten.
Ik spreek goed Nederlands.
Ik beschik over mijn eigen vervoermiddel.wij bieden:

Ik krijg een contract van onbepaalde duur in een stabiel, groeiend Belgisch familiebedrijf actief in de Europese bakkerijsector. Bij La Lorraine Bakery Group vind ik de stabiliteit en werkzekerheid die ik zoek.
Ik geniet van een interessant financieel pakket inclusief ploegenpremies, weekendpremies, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, een loonbonus en 8 extra vakantiedagen bovenop mijn wettelijk verlof.
Ik kom terecht in een team van gedreven en enthousiaste collega’s, die graag hun kennis delen op de werkvloer en mij helpen (door)groeien en ontwikkelen. Door ieders talent en expertise verder te ontwikkelen, kunnen we allemaal de beste versie van onszelf worden.
Passie staat centraal in onze onderneming en dat merk je:
Passie voor onze topproducten. Zo kan ik dagelijks letterlijk onze passie proeven, met lekkere, kraakverse sandwiches, broden en patisserieproducten in onze refter.
Passie voor onze medewerkers: Er wordt geïnvesteerd in een gelukkige werkomgeving via verschillende initiatieven zoals bvb. sport- en wellbeing activiteiten.
Passie voor ondernemerschap: In onze organisatie wordt ondernemerschap sterk geapprecieerd en is er ruimte om zelf initiatief te nemen.
Ik maak deel uit van een organisatie met sterke groei-ambities die ook zijn verantwoordelijkheid wil opnemen voor het milieu en de samenleving. LLBG doet er alles aan om aan de hedendaagse verwachtingen te voldoen op een duurzame manier, met onze toekomstige generaties in het achterhoofd.meer vacatures in Ninove >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >