vacature ProgrammacoŲrdinator (60%) Levenslang leren bij VAIA, de Vlaamse ArtificiŽle Intelligentie Academie in Gent - Zwijnaarde bij IMEC
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature ProgrammacoŲrdinator (60%) Levenslang leren bij VAIA, de Vlaamse ArtificiŽle Intelligentie Academie Gent - Zwijnaarde bij IMEC

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van IMEC
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Als programmacoördinator ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van bestaand aanbod en de ontwikkeling en coördinatie van vormingsprogramma’s in het brede domein van Artificiële Intelligentie

 Jobomschrijving:

Je heb expertise en interesse in AI en beschikt over sterke sociale vaardigheden om relevante experten uit de diverse kennisinstellingen en maatschappelijke actoren te benaderen en bijeen te brengen voor de ontwikkeling van vormingen inzake AI.
Je identificeert voor welke initiatieven rond Levenslang Leren in AI er beschikbare expertise is in het Hoger Onderwijs en legt ook internationale contacten die aanvullende expertise in ons opleidingsaanbod kunnen helpen integreren. Je helpt mee aan het identificeren van de noden voor specifieke opleidingen en werkt in nauw overleg met het VAIA-team voorstellen voor nieuwe opleidingen uit.
Je hebt zicht op de opportuniteiten voor het werkveld zoals bedrijven, gezondheidsinstellingen, de dienstensector en de overheid of je bent bereid je hierin in te werken om te kunnen inspelen op hun opleidingsnoden.
Je identificeert relevante initiatieven voor de Doctoraatsschool en tekent hiervoor een actieplan uit dat je mee helpt uitrollen.
Je doet dit alles systematisch via co-creatie met bedrijven, organisaties, publieke sector, overheden,… en academische wereld en andere kennisinstellingen.
Je vormt samen met je UGent-collega’s de inhoudelijke brugfunctie tussen het team van VAIA en de kennisinstellingen, meer in het bijzonder de UGent.
Je vormt een hecht team met de andere programmacoördinatoren en het voltallige projectteam van VAIA dat verspreid zit over de Vlaamse hogeronderwijsinstellingen.Ons gewenste profiel:

Je hebt een masterdiploma in het domein van AI of je hebt een uitgebreide expertise opgebouwd in het domein van Artificiële Intelligentie. Je beschikt over relevante ervaring in valorisatie en outreach. Een doctoraatsdiploma is een meerwaarde.
Ervaring in het domein van Levenslang Leren is een meerwaarde.
Je bent sterk in analytisch, creatief en innovatief denken.
Je bent ondernemend en je beschikt over uitgesproken organisatorische vaardigheden.
Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en je hecht veel belang aan kwaliteit, afwerking en nauwkeurigheid.
Je hebt een start-up-mentaliteit, werkt proactief en bent flexibel in de uitvoering van je rol. Aangezien VAIA een jonge organisatie is, passen we onze werking continu aan op basis van evaluatie.
Je kan zowel zelfstandig als in team efficiënt functioneren.
Je bent communicatief (zowel schriftelijk als mondeling) en dienstverlenend ingesteld.
Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels (beide niveau B2 of hoger)
Je beschikt over gevorderde skills in IT & technologie
Je bent van nature een netwerker, legt makkelijk contacten en voelt intuïtief aan hoe je relaties onderhoudt en mensen engageert en enthousiasmeert.
Je bent flexibel, bereid tot avondwerk en je bent bereid je te verplaatsen naar verschillende locaties.wij bieden:

Werken in teamverband om activiteiten en opleidingen te ondersteunen en uit te bouwen over de grenzen heen van het Vlaamse hoger onderwijs. Dit is een unieke opportuniteit om samen te werken en te netwerken met AI-specialisten binnen en buiten Vlaanderen.
Een 60% tewerkstelling in het statuut van wetenschappelijk medewerker (conform aan één van de barema’s van het Vlaamse hoger onderwijs) aan UGent voor 1 jaar, verlengbaar na positieve evaluatie. De indiensttreding kan ten vroegste vanaf 1/1/23.
Een stimulerende en dynamische werkomgeving binnen alle instellingen van het Vlaamse hoger onderwijs (hogescholen en universiteiten), gekenmerkt door een unieke mix van onafhankelijkheid, vertrouwen en ondersteuning.
Een goede verloning voor boeiend en verrijkend werk. De verloning gebeurt volgens barema WM1 tot WM4 (indien masterdiploma) of PD1 tot PD4 (indien doctoraatdiploma). Meer informatie over onze salarisschalen.
De standplaats zal Technologiepark-Zwijnaarde (iGent gebouw) zijn, daarnaast is er de mogelijkheid om deeltijds te telewerken.
Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 36 dagen vakantieverlof (op jaarbasis voor een voltijdse betrekking), een fietsvergoeding, ecocheques enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen.meer vacatures in Gent - Zwijnaarde >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >