vacature Senior Systeembeheerder Netwerk in Gent - Ledeberg bij AG District09
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Senior Systeembeheerder Netwerk Gent - Ledeberg bij AG District09

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van AG District09
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

We zoeken een senior systeembeheerder netwerkJobomschrijving:

Je bent als netwerkbeheerder verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de beschikbaarheid van het grootstedelijk netwerk.
Je werkt samen met je collega’s aan een netwerk van 127 locaties, verbonden via ons eigen glasvezel waarbij snelheden van 80Gbps kunnen gehaald worden. Voor de 170 andere gebouwen werken we met decentrale internet verbindingen waar je eveneens het beheer voor doet.
Je durft de verantwoordelijkheid aan om dit netwerk en de achterliggende 733 servers en meer dan 10.000 computers te verbinden.
Je maakt hiervoor gebruik van tools zoals Nagios, Elastic, Grafana, Heat, Alcatel Omnivista en zelfs je eigen geschreven scripts.
Je voert samen met je collega’s een optimaal beheer van de informaticasystemen van de Stad en het OCMW van Gent. Je voert taken uit binnen systeembeheer.
Je lost netwerk (zowel bekabeld als draadloos), security en andere IT-problemen, -vragen en klachten op die door de groep systeembeheer moeten worden behandeld.
Je kan deel uit maken van een team dat volgens een beurtrol ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar moet zijn voor het oplossen van problemen.Ons gewenste profiel:

Je hebt een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
Termen zoals TCP/IP, MPLS, Ethernet, vlan, SMTP, http, SHA256, 802.1x, WPA3, NAC … hebben geen geheimen meer voor jou.
Je hebt een goede kennis van de werking van netwerk-switchen en wifi-netwerken en hebt ervaring met de configuratie en troubleshooting ervan.
Je hebt interesse in het automatiseren van repetitieve taken m.b.v. python om zo het werk van jezelf en je collega’s te optimaliseren.
Je bent dynamisch en sterk klantgericht.
Je bent uitermate oplossingsgericht en je hebt een kritische en analytische geest.
Je bent zeer communicatief en kan zowel mondeling als schriftelijk helder en vlot communiceren op maat van je gesprekspartners.
Je hebt een gezonde drive en je neemt initiatief om problemen aan te pakken. Door jouw verantwoordelijkheidszin rust je niet voordat een oplossing voldoening geeft.
Je bent leergierig en houd je technologische kennis up tot date.wij bieden:

Bij District09 krijg je een contract van onbepaalde duur, een eerlijk en competitief loon verloond volgens barema B4. Daarnaast krijg je maaltijdcheques (8 euro), ecocheques, een telewerkvergoeding, eindejaarstoelage, 35 dagen wettelijke vakantie, een gratis hospitalisatieverzekering voor jou, je partner waarmee je samenwoont/echtgenoot en je kinderen, een groepsverzekering, een fietsvergoeding of een gratis abonnement voor het openbaar vervoer, een laptop én een smartphone met abonnement.

Werken doe je tijdens flexibele werktijden, eventueel van thuis uit, met voldoende aandacht om de balans met je privé in evenwicht te houden. Dankzij een persoonlijk ontwikkelingsplan, bouw je samen met ons je loopbaan verder uit.


 

 

 meer vacatures in Gent - Ledeberg >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >