vacature Mechanical Engineer (BE) in Roeselare bij Dewulf
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Mechanical Engineer (BE) Roeselare bij Dewulf

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Dewulf
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Is groeien voor jou belangrijk? Heb je ontzettend veel goesting om eigenhandig mee te bouwen aan machines van topkwaliteit – en die ook op het veld te krijgen? Dan hebben wij de perfecte job voor jou, Mechanical Engineer bij Dewulf in Roeselare!Jobomschrijving:

Dewulf is een topspeler op wereldschaal. Met meer dan 400 medewerkers in 3 vestigingen in België, Nederland en Roemenië, zijn wij dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten. In het familiebedrijf met meer dan 76 lentes staat een dynamische generatie aan het roer.

 Ons gewenste profiel:

…uitzonderlijke aandacht aan de dag legt voor details binnen het grotere plaatje. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het mechanische gedeelte van de detailtekeningen die bij onze machines horen.
…moeiteloos switcht tussen 2D en 3D. Je detailleert je ontwerpen, volgt ze nauwgezet op en ziet erop toe dat de eerste productie naar wens is gemaakt. Je deinst er niet voor terug om bij te sturen waar nodig.
…de noodzakelijke voorbereidingen kunt treffen in het geval er revisies in productie doorgevoerd moeten worden. Je expertise deel je graag met jouw collega’s van zowel de assemblagelijn als de serviceafdeling.
…je sterke interesse in productietechnieken en methoden idealiter koppelt aan een kennis van PTC-producten zoals Windchill en Creo Elements Direct Modeling. Ervaring is een troef, maar zeker geen must.
…als autonome Mechanical Engineer gedijt binnen een team van 20 toffe collega’s, die je kunnen helpen om de kneepjes van het vak aan te leren.
…in het bezit bent van een Bachelor, Master of een A2-diploma in een mechanische richting of beschikt over dit kennisniveau door ervaring. Je kunt ons overtuigen met je kennis en vooral leergierigheid.
…in een omgeving van innovatie, betrouwbaarheid en samenwerking wil werken. Doe daar bovenop een feestcomité dat de werknemers samen met directie zo goed mogelijk in de watten legt en je krijgt de perfecte cocktail op jouw maat.wij bieden:

Voel jij ook die klik? Dan kunnen we niet wachten om jou in dit internationale, maar tegelijk familiale decor te ontvangen voor een gesprek.

 meer vacatures in Roeselare >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >