Vacatures in Oudenaarde
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Vacatures in Oudenaarde
Vacatures in Oudenaarde Oudenaarde heeft met haar ligging enkele economische troeven in handen. De Schelde, de N60 tussen Gent en Ronse tot wel Noord-Frankrijk zorgt voor veel openstaande jobs in Oudenaarde. Dit zijn de meest gezochte vacatures in Oudenaarde.

Op kop: industriële vacatures
Als er ergens nood is in Oudenaarde dan is het aan kandidaten voor jobs in de productie en industrie. Dit komt vooral door haar ligging. Als je niet in Oudenaarde woont dan is werken rond Oudenaarde niet eenvoudig: er zijn lange pendeltijden en de bedrijven zijn moeilijk tot niet bereikbaar met openbaar vervoer mocht je bijvoorbeeld vanuit Lokeren of Torhout moeten vertrekken.  

Ook als je net buiten Oudenaarde woont kan je vlot tot aan de industrieparken in Oudenaarde komen via de N60 en de N8. Ook vanuit Zottegem (N46) of Deinze (N35) is Oudenaarde vrij eenvoudig te bereiken zonder veel fileleed. 

De eerste prijs gaat naar vacatures voor operators en productiemedewerkers in Oudenaarde. Daarnaast zijn er ook veel vacatures voor techniekers en monteurs. Alle openstaande industriële vacatures in Oudenaarde zijn goed voor bijna 50 procent van alle openstaande betrekkingen in Oudenaarde.

De bouwsector: goed voor 20 procent van de vacatures in Oudenaarde
De bouw in Oudenaarde komt na de industrie maar als we de grenzen iets verleggen tot bijvoorbeeld 2 km buiten Oudenaarde dan haalt de bouwsector de industrie in. De meeste bouw vacatures in Oudenaarde zijn voor de knelpuntberoepen in de bouw zoals werfleider, calculator en technisch tekenaars. Maar ook schrijnwerkers, metsers en dakdekkers vinden vlot de weg naar een nieuwe job.  

Logistiek en transport vacatures: een volwaardige derde
Zoals overal in Vlaanderen is de logistieke sector dringend op zoek naar goede bestuurders. In Oudenaarde is dit niet anders al worden hier toch veel vrachtwagenbestuurders gezocht voor iets kleinere transport (vaste wagen, distributie, … ). 

Naast bestuurders zijn de meeste logistieke vacatures in Oudenaarde bestemd voor heftruckchauffeurs en magazijniers. 

Administratie: administratief bedienden en dossierbeheerders
Als we verder opschuiven naar beneden in ons lijstje dan komen we bij de administratie. Voor de administratieve vacatures in Oudenaarde zijn de meeste weggelegd voor administratief bedienden en administratieve dossierbeheerders. Daarnaast zijn er ook op regelmatige basis openstaande vacatures voor receptionisten, secretarissen en accountmanagers met een algemene administratieve kennis.

De ruggengraat van een bedrijf: inkopen en verkopen
Zo goed als elk bedrijf doet het: goederen of diensten aankopen en goederen of diensten verkopen. In dat opzicht is het logisch dat er vrij veel vacatures voor verkoop en inkoop in Oudenaarde open staan. Bij deze vacatures plaatsen we ook de commerciële profielen in Oudenaarde. Deze profielen doen vooral de ondersteunende taken bij inkoop of verkoop.

Andere ondersteunende afdelingen in bedrijven: HR en IT
Er is in mindere mate nood aan goede IT’s en HR medewerkers in Oudenaarde. In veel gevallen staan er wel vacatures open maar zijn het vrij algemene profielen die gezocht worden. Perfect om te werken maar minder om echt door te groeien. Als je hogerop wenst te gaan en dit wil je doen in Oudenaarde dan zal je op regelmatige basis de vacatures moeten doorzoeken. 

Zo zijn bedrijven rond Oudenaarde vaak op zoek naar HR medewerkers of HR administratief bedienden. Deze typische HR vacatures in Oudenaarde komen vaak voor en omvatten in veel gevallen ook een breder palet aan taken dan bijvoorbeeld in de grootsteden. 

Dit geldt ook voor de IT vacatures in Oudenaarde. De meest gevraagde profielen rond Oudenaarde zijn deze voor programmeur en analyst. Ook algemene IT profielen worden vaak gezocht maar als database expert zal je toch even moeten zoeken naar de perfecte IT job. 

Hetzelfde ervaren we bij financiële vacatures in Oudenaarde: alle typische knelpuntberoepen komen terug alleen in mindere mate. Ook voor de personen met een financieel profiel is Oudenaarde een leuke werkplek als je in de buurt woont. Zo vind je vacatures voor accountant in Oudenaarde met dezelfde loonvoorwaarden als bijvoorbeeld in Brussel of Antwerpen. 

Horeca en toerisme: kleiner dan verwacht
Je zou denken met zoveel toeristen dat je in Oudenaarde vrij vlot aan de slag kan in de horeca maar dit is eigenlijk niet zo. Veel horeca vacatures in Oudenaarde zijn voor keukenpersoneel en kelners. Dit betekend dat er bijzonder weinig vacatures te vinden zijn in andere typische horeca zoals bij overnachtingen.

Gezondheidszorg: verpleegkundigen en zorgkundigen
De volgende sector die we belichten in Oudenaarde is de gezondheidszorg. Hier valt het op dat de meeste vacatures in de gezondheidszorg in Oudenaarde gaan naar verpleegkundigen en zorgkundigen. Daarnaast zijn er op regelmatige basis vacatures voor verzorgende, polyvalent medewerker, logopedist, ergotherapeut en kinderverzorger.

Bekijk vacatures voor Oudenaarde ▶
meer artikels over Oudenaarde ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >