Opleidingen tot payroll medewerker
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Opleidingen tot payroll medewerker
Opleidingen tot payroll medewerker Alle wegen leiden naar Rome en veel wegen leiden naar payroll medewerker. Met diezelfde opleiding en bijkomende ervaring kan je in enkele jaren ook payroll manager worden.

Reguliere onderwijs: 1 graduaatsopleiding en enkele bachelors en masters
Als je reeds op jonge leeftijd weet dat je in de HR wenst te werken en je bent geboeid door payroll dan kan je verschillende kanten op. De eenvoudigste, lees de snelste, is deze van de graduaatstudie HR-support (HBO). Je wordt opgeleid om te werken op de personeelsdienst (HR-dienst) en je kan proeven van:

Je merkt direct dat dit een basisopleiding is met een stevige allround vorming. Ben je nog niet uitgestudeerd? Kies dan als extra een bachelor of master hieronder.

Academisch gerichte bacheloropleidingen geven je al wat meer zekerheid op werken als payroll medewerker. Je hebt onder meer:  

Hieronder geven we je ook nog enkele masters en MA-na-MA en een postgraduaat. Maar we zijn eerlijk als we zeggen dat onderstaande opleidingen je sneller naar een andere functie binnen de HR afdeling zal brengen dan binnen payroll. Tenzij het op héél korte termijn als Payroll manager zou zijn. 

Volwassenenonderwijs 
Als je later beseft dat payroll je echt interesseert, kan je via de VDAB een opleiding volgen tot Payroll/HR medewerker. Ook bestaat er een opleiding Sociale wetgeving en loonberekening welke ook beschikbaar is voor niet werkzoekenden (werknemers).

Hou rekening met het feit dat payroll kennis vereist van sociale wetgeving en dergelijke. Ook al volg je bovenstaande opleiding om te solliciteren op vacatures als payroll medewerker, kijk zeker ook naar vacatures voor HR medewerkers.

 

Bekijk vacatures voor Payroll officer ▶
meer artikels over Payroll officer ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >