Vacatures bij Synergo in Lochristi
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Werken bij Synergo in Lochristi
vacatures
jobsite
website
Synergo is een nuchter, no-nonsens bedrijf, maar wel met enorm veel kennis van en passie voor voedselverwerking en -productie. Door te adviseren, te ontwerpen én uit te voeren, realiseren we innovaties, reduceren we kosten en verhogen we flexibiliteit en rendement. Zo maken we de transitie naar duurzaam, gezond en veilig produceren en verwerken mogelijk. Wij werken op een open, leergierige, respectvolle en betrokken manier en zullen altijd voor langdurige synergie gaan. De missie van Synergo is niet mis te verstaan: toonaangevend zijn in het ontwerpen, realiseren en optimaliseren van voedselverwerkingsprocessen waarbij verspillingen van voedsel, energie en water worden tegengegaan, gericht op maximale winst voor onze wereld én onze opdrachtgevers. Wij zetten ons tot het uiterste in om de productie-omgeving van onze klanten aan te sluiten op de mogelijkheden van het heden en voor te bereiden op die van de toekomst. Onze roots liggen in Nederland waar wij een team hebben van ongeveer een 40-tal professionals: accountmanagers, tekenaars, projectleiders, projectingenieurs,… Klinkende namen in de voedingsindustrie in België hebben ook reeds de weg gevonden naar Synergo.
Werken bij Synergo in Lochristi
vacatures
jobsite
website
Synergo is een nuchter, no-nonsens bedrijf, maar wel met enorm veel kennis van en passie voor voedselverwerking en -productie. Door te adviseren, te ontwerpen én uit te voeren, realiseren we innovaties, reduceren we kosten en verhogen we flexibiliteit en rendement. Zo maken we de transitie naar duurzaam, gezond en veilig produceren en verwerken mogelijk. Wij werken op een open, leergierige, respectvolle en betrokken manier en zullen altijd voor langdurige synergie gaan.

De missie van Synergo is niet mis te verstaan: toonaangevend zijn in het ontwerpen, realiseren en optimaliseren van voedselverwerkingsprocessen waarbij verspillingen van voedsel, energie en water worden tegengegaan, gericht op maximale winst voor onze wereld én onze opdrachtgevers. Wij zetten ons tot het uiterste in om de productie-omgeving van onze klanten aan te sluiten op de mogelijkheden van het heden en voor te bereiden op die van de toekomst.

Onze roots liggen in Nederland waar wij een team hebben van ongeveer een 40-tal professionals: accountmanagers, tekenaars, projectleiders, projectingenieurs,… Klinkende namen in de voedingsindustrie in België hebben ook reeds de weg gevonden naar Synergo.
Deze gegevens werden geverifieerd door Synergo
Synergo is actief in volgende sectoren
alle bedrijven >
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >