Vacatures bij Jessa Ziekenhuis - Campus Virga Jesse in Hasselt
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Jessa Ziekenhuis - Campus Virga Jesse in Hasselt
vacatures
jobsite
website
route
Met meer dan 3.130 medewerkers en 360 artsen geven we elke dag invulling aan wat we Ďde kunst van het zorgení noemen. Oftewel The Art of Caring. Als een van de grootste Vlaamse ziekenhuizen biedt Jessa topklinische geneeskunde en hoogkwalitatieve patiŽntenzorg op vier locaties: campus Sint-Ursula in Herk-de-Stad en campussen Virga Jesse, Salvator en Ekkelgarden in Hasselt. Buiten onze ziekenhuismuren werken we samen in zorgketens: met andere ziekenhuizen uit ons ziekenhuisnetwerk, huisartsen en andere zorgverstrekkers, en met een twintigtal patiŽntenverenigingen en zelfhulpgroepen. Van onze zorgkunstenaars tot onze IT-toppers: allemaal zijn ze dagelijks in de weer met de kleurrijke invulling van ons zorgplaatje. Ieder met een eigen stijl en eigen talenten. Samen creŽren we een dynamische, innovatieve en ondernemende plek die warmte uitstraalt. Een warmte die we dankzij het oprechte enthousiasme van onze medewerkers ook op onze patiŽnten overbrengen.

Werken bij Jessa Ziekenhuis - Campus Virga Jesse in Hasselt


jobsite
website
route
andere vestigingen
Hasselt
Salvatorstraat 20
Herk-de-Stad
Diestsesteenweg 8
Met meer dan 3.130 medewerkers en 360 artsen geven we elke dag invulling aan wat we Ďde kunst van het zorgení noemen. Oftewel The Art of Caring.
Als een van de grootste Vlaamse ziekenhuizen biedt Jessa topklinische geneeskunde en hoogkwalitatieve patiŽntenzorg op vier locaties: campus Sint-Ursula in Herk-de-Stad en campussen Virga Jesse, Salvator en Ekkelgarden in Hasselt.

Buiten onze ziekenhuismuren werken we samen in zorgketens: met andere ziekenhuizen uit ons ziekenhuisnetwerk, huisartsen en andere zorgverstrekkers, en met een twintigtal patiŽntenverenigingen en zelfhulpgroepen. Van onze zorgkunstenaars tot onze IT-toppers: allemaal zijn ze dagelijks in de weer met de kleurrijke invulling van ons zorgplaatje. Ieder met een eigen stijl en eigen talenten. Samen creŽren we een dynamische, innovatieve en ondernemende plek die warmte uitstraalt. Een warmte die we dankzij het oprechte enthousiasme van onze medewerkers ook op onze patiŽnten overbrengen.
volgen
meer vacatures in Hasselt >
Jessa Ziekenhuis - Campus Virga Jesse is actief in volgende sectoren
Ziekenhuis
Social profit
alle bedrijven >
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >