Vacatures bij Lotus Bakeries in Kaprijke
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Lotus Bakeries in Kaprijke
vacatures
jobsite
website
route
staat gelijk aan werken in een internationale, dynamische en duurzame omgeving waarin je de kans krijgt om bij te dragen de uitbouw van sterke merken, zowel wereldwijd als lokaal. Wat Lotus Bakeries onderscheidt, is een focus op langdurige tewerkstelling voor onze medewerkers die de TOP-waarden in zich dragen. Teamspirit, open dialoog en passie zijn kernwaarden waarop we kandidaten screenen tijdens de selectie aangezien deze waarden typerend zijn voor onze manier van werken. Met merken zoals Lotus, Lotus Biscoff, nākd, TREK, BEAR, Kiddylicious, Dinosaurus, Peijnenburg en Annas, bieden we een waaier van superieure producten die een unieke smaakbeleving bieden. Met elk van onze producten willen we kleine momenten van vreugde en geluk brengen in het leven van consumenten over de hele wereld.

Werken bij Lotus Bakeries in Kaprijke


jobsite
website
route
staat gelijk aan werken in een internationale, dynamische en duurzame omgeving waarin je de kans krijgt om bij te dragen de uitbouw van sterke merken, zowel wereldwijd als lokaal.Wat Lotus Bakeries onderscheidt, is een focus op langdurige tewerkstelling voor onze medewerkers die de TOP-waarden in zich dragen. Teamspirit, open dialoog en passie zijn kernwaarden waarop we kandidaten screenen tijdens de selectie aangezien deze waarden typerend zijn voor onze manier van werken.Met merken zoals Lotus, Lotus Biscoff, nākd, TREK, BEAR, Kiddylicious, Dinosaurus, Peijnenburg en Annas, bieden we een waaier van superieure producten die een unieke smaakbeleving bieden. Met elk van onze producten willen we kleine momenten van vreugde en geluk brengen in het leven van consumenten over de hele wereld.
volgen
meer vacatures in Kaprijke >
Lotus Bakeries is actief in volgende sectoren
Voeding - Landbouw
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >