Vacatures bij Werken Glorieux CZW in Ronse
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Werken bij Werken Glorieux CZW in Ronse
vacatures
jobsite
website
Excellente zorg- en dienstverlening vereist zorgzame en deskundige medewerkers. Onze vzw is continu op zoek naar waardevolle collega's. En we hebben u heel wat te bieden. Ontdek op onze website waarom u graag wilt werken in een van de voorzieningen van de vzw Werken Glorieux en bekijk onze vacatures.
Werken bij Werken Glorieux CZW in Ronse
vacatures
jobsite
website
Excellente zorg- en dienstverlening vereist zorgzame en deskundige medewerkers. Onze vzw is continu op zoek naar waardevolle collega's. En we hebben u heel wat te bieden.

Ontdek op onze website waarom u graag wilt werken in een van de voorzieningen van de vzw Werken Glorieux en bekijk onze vacatures.
Deze gegevens werden geverifieerd door Werken Glorieux CZW
Werken Glorieux CZW steunt als klant automatisch onze sociale projecten.

Meer weten over onze initiatieven voor een inclusieve arbeidsmarkt >
administratief medewerker chirurgie (m/v) - Ronse

vzw Werken Glorieux, met 1.200 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in 3 sectoren nl. gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling binnen de gezondheidszorg is het az Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf.  

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
medisch laboratorium technoloog (m/v) - anatomopathologie - Ronse

Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een medisch laboratorium technoloog (m/v) die deel uitmaakt van de dienst Anatomopathologie.

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige consultatie inwendige geneeskunde (cardio/endoscopie) (m/v) - Ronse

Ter versterking van het verpleegkundig team van de consultatie inwendige geneeskunde, zijn we op zoek naar een nieuwe verpleegkundige (m/v).

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige vast weekendwerk (m/v) - Ronse

Onze ziekenhuis bestaat uit vele verpleegafdelingen zoals inwendige geneeskunde, geriatrie, pediatrie, materniteit, heelkunde, revalidatie, dagziekenhuizen, spoed, intensieve zorgen, consultaties enz. Om onze collega-verpleegkundigen te ondersteunen zijn we op zoek naar dynamische verpleegkundigen (m/v) voor de mobiele equipe die vast in het weekend willen werken. Binnen de mobiele equipe houden wij graag rekening met jouw expertise en affiniteit. Zo kan je aangeven om meer ingeschakeld te worden op onze kritieke diensten of binnen de kind-moeder cluster met pediatrie en materniteit, op algemene verpleegkundige met heelkunde, geriatrie e.a.

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
bevat weekendwerk
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige dialyse ronse (m/v) - Ronse

Onze dialyseafdeling bestaat uit een moedercentrum in Ronse en 3 satellietcentra gelegen te Zottegem, Oudenaarde en Waregem. Voor ons moedercentrum Ronse zijn we op zoek naar gedreven verpleegkundigen (m/v). 

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige oncologisch dagziekenhuis (m/v) - Ronse

Voor het ééndagziekenhuis (EDK) zoeken we bijkomend verpleegkundig talent (m/v).

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige operatiekwartier (m/v) - Ronse

Voor het operatiekwartier zijn we op zoek naar nieuw talent (m/v).

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige kritieke diensten (spoed/iz/recovery) (m/v) - Ronse

Om onze kritieke diensten zo goed mogelijk te voorzien, zijn we op zoek naar een nieuwe collega verpleegkundige (m/v) in onze mobiele equipe om te roteren tussen drie diensten: spoed, intensieve zorg en de recovery.

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige geriatrie (m/v) - Ronse

Onze geriatrie afdeling bestaat uit 2 diensten: geriatrie 1 en 2. Voor beide afdelingen zoeken we bijkomend talent. De dienst geriatrie 1 spitst zich meer toe op internistische patiënten (cardio-, pneumologie en abdominale pathologie). Geriatrie 2 ontvangt geriatrische patiënten die net een chirurgische ingreep hebben ondergaan. Zij stromen o.a. door vanuit de heelkunde ter revalidatie. Daarnaast omvat deze afdeling ook gedeeltelijk een palliatieve setting. Binnen beide afdelingen is de ligduur erg kort en zijn we dus op zoek naar gedreven en getalenteerde verpleegkundigen (m/v)!

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige mobiele equipe (m/v) - Ronse

Onze ziekenhuis bestaat uit vele verpleegafdelingen zoals inwendige geneeskunde, geriatrie, pediatrie, materniteit, heelkunde, revalidatie, dagziekenhuizen, spoed, intensieve zorgen, consultaties enz. Om onze collega-verpleegkundigen te ondersteunen zijn we op zoek naar dynamische verpleegkundigen of vroedkundigen (m/v) voor de mobiele equipe. Binnen de mobiele equipe houden wij graag rekening met jouw expertise en affiniteit. Zo kan je aangeven om meer ingeschakeld te worden op onze kritieke diensten of binnen de kind-moeder cluster met pediatrie en materniteit, op algemene verpleegkundige met heelkunde, geriatrie e.a.

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
geneesheer-specialist pediatrie (m/v) - Ronse

vzw Werken Glorieux, met 1.200 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling binnen de gezondheidszorg is het az Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon- en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind- en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf.

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
volwassenen psychiater (m/v) - Ronse

De dienst Psychiatrie van az Glorieux te Ronse heeft een vacature voor een Volwassenen Psychiater (m/v).

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
adjunct-hoofdverpleegkundige centrale sterilisatie afdeling (m/v) - Ronse

Voor de centrale sterilisatie afdeling (CSA), zijn we op zoek naar een gedreven adjunct-hoofdverpleegkundige.

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
vroedkundige mobiele equipe (m/v) - Ronse

Ons ziekenhuis bestaat uit vele verpleegafdelingen zoals materniteit, niet-intensieve neonatale eenheid, pediatrie, heelkunde, spoed, intensieve zorgen, inwendige geneeskunde, geriatrie, revalidatie, dagziekenhuizen, consultaties enz. Om onze collega-verpleegkundigen te ondersteunen zijn we op zoek naar dynamische vroedkundigen (m/v) voor de mobiele equipe. Binnen de mobiele equipe houden wij graag rekening met jouw expertise en affiniteit.

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
adjunct-hoofdverpleegkundige interne geneeskunde d2 (m/v) - Ronse

Voor interne geneeskunde 2 zijn wij op zoek naar een halftijds adjunct-hoofdverpleegkundige (m/v):

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
ziekenhuisapotheker (m/v) - Ronse

In kader van een tijdelijke opdracht zijn we op zoek naar een (ziekenhuis)apotheker (m/v). 

vast - bepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
technoloog medische beeldvorming - Ronse

De dienst medische beeldvorming is een medisch-technische dienst die een actieve bijdrage levert aan het stellen van diagnoses. De dienst bestaat uit 9 radiologen, 28 verpleegkundigen en 7 secretariaatsmedewerkers.

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
zelfstandige logopedist(e) - Ronse

Het CAR/NOK Centrum wil kwaliteitsvolle, wetenschappelijk gefundeerde revalidatie bieden en op die manier in de regio een toonaangevende rol spelen in de hulpverlening aan kinderen en jongeren met een handicap of stoornis (0-12 jaar).

freelance
fulltime
meer info ▶

MyJob
projectco÷rdinator technieken - Ronse

Om ons team op technieken te versterken zijn wij op zoek naar een projectcoördinator (m/v).

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
vrijwilliger (m/v) - Ronse

Voor ons centrum CAR NOK zoeken wij een vrijwilliger (m/v:)

vrijwilliger
fulltime
meer info ▶

MyJob
studenten verpleegkunde mobiele equipe (m/v) - weekendwerk en schoolvakanties - Ronse

Ter overbrugging van verlof van onze medewerkers, tijdelijke vermeerdering van werk enz. zijn we op zoek naar studenten om een handje toe te steken.

studentenjob
fulltime
meer info ▶

MyJob
stage hr - Ronse

Binnen onze vzw kunnen jaarlijks heel wat studenten aan de slag, hetzij als stagiair i.k.v. hun studies, een (afstudeer)project en/of hun eindwerk, studentenjob, ...
Door de schaalgrootte van vzw Werken Glorieux kunnen we op verschillende locaties en vanuit diverse invalshoeken een stageplaats aanreiken. Elke stage-aanvraag wordt persoonlijk verwerkt.
Dus, zoek je een stageplaats waarin men wil investeren in uw groei? Geef ons gerust een seintje. Wie weet vind je hier dan ook een droomjob na je studies!

meer info ▶

MyJob
stage systeemanalist ict - Ronse

Binnen onze vzw kunnen jaarlijks heel wat studenten aan de slag, hetzij als stagiair i.k.v. hun studies, een (afstudeer)project en/of hun eindwerk, studentenjob, ...
Door de schaalgrootte van vzw Werken Glorieux kunnen we op verschillende locaties en vanuit diverse invalshoeken een stageplaats aanreiken. Elke stage-aanvraag wordt persoonlijk verwerkt.
Dus, zoek je een stageplaats waarin men wil investeren in uw groei? Geef ons gerust een seintje. Wie weet vind je hier dan ook een droomjob na je studies!

stage
fulltime
meer info ▶

MyJob
medewerker schoonmaak ouderenzorg - Maarkedal

Binnen dit netwerk van welzijnsvoorzieningen, nemen de voorzieningen voor ouderenzorg een belangrijke plaats in. Voor WZC De Samaritaan te Nukerke zijn wij op zoek naar een voltijdse schoonmaakmedewerker (m/v). 

vast - bepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
verpleegkundige woonzorgcentra (m/v) - Maarkedal

vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Onze ouderenzorg bestaat uit een 3  woonzorgcentra en 2 groepen van assistentiewoningen in Maarkedal en Ronse.

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
Werken Glorieux CZW is actief in volgende sectoren
Zorg
Ziekenhuis
Zorg
Woonzorgcentrum - Rusthuis
Kinderdagverblijf
alle bedrijven >
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Bewaar jobs voor later (MyJob)
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >