Vacatures bij Greenyard Frozen in Staden
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Greenyard Frozen in Staden
vacatures
jobsite
website
route
Greenyard Frozen is een bedrijf dat volop investeert in het coachen en trainen van zijn medewerkers tijdens hun carrière. Werken bij ons is kiezen voor een dynamisch, sympathiek bedrijf dat veel belang hecht aan een hoge betrokkenheid tussen collega’s en de diverse afdelingen. Op alle niveaus werken onze mensen samen in een omgeving waar talenten volop tot ontplooiing kunnen komen. Werken bij Greenyard Frozen is nooit saai. Groenten verwerken, verpakken of verkopen? Een administratieve functie? Het kan allemaal bij ons. Wij oogsten, verwerken en commercialiseren producten van de natuur. Ieder jaar is er een ander oogstverhaal. Iedere dag vereist een nieuwe groenten oplossing. Samen met je collega’s bied je onze klanten het beste van de groenten en help je mensen overal ter wereld om gezond te eten.

Werken bij Greenyard Frozen in Staden


vacatures
jobsite
website
route
andere vestigingen
Bree
Industrieterrein Kanaal-Noord 2002
Sint-Katelijne-Waver
Strijbroek 10
Greenyard Frozen is een bedrijf dat volop investeert in het coachen en trainen van zijn medewerkers tijdens hun carrière. Werken bij ons is kiezen voor een dynamisch, sympathiek bedrijf dat veel belang hecht aan een hoge betrokkenheid tussen collega’s en de diverse afdelingen. Op alle niveaus werken onze mensen samen in een omgeving waar talenten volop tot ontplooiing kunnen komen.

Werken bij Greenyard Frozen is nooit saai. Groenten verwerken, verpakken of verkopen? Een administratieve functie? Het kan allemaal bij ons. Wij oogsten, verwerken en commercialiseren producten van de natuur. Ieder jaar is er een ander oogstverhaal. Iedere dag vereist een nieuwe groenten oplossing. Samen met je collega’s bied je onze klanten het beste van de groenten en help je mensen overal ter wereld om gezond te eten.
volgen
meer vacatures in Staden >
technieker elektromechanica - Staden

Zorgen voor het goed functioneren en het afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen.

meer info ▶

MyJob
Greenyard Frozen is actief in volgende sectoren
Voeding - Landbouw
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >