Vacatures bij Trade & Transport in Kruibeke
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Trade & Transport in Kruibeke
vacatures
jobsite
website
route
TTC is een transportonderneming, gespecialiseerd in wegvervoer in de Benelux. Wij staan voor service en kwaliteit gekoppeld aan klantspecifieke oplossingen en trachten op die manier een vaste schakel te zijn in het logistieke netwerk van onze klanten/partners. Het management, dat tevens de dagelijkse leiding op zich neemt kan rekenen op een 250-tal gemotiveerde medewerkers die snel en flexibel kunnen inspelen op mogelijke veranderingen. Onze doelstellingen naar de toekomst toe zijn enerzijds het verder uitbouwen van ons klantennetwerk op basis van ons ‘transport op maat’ en anderzijds ervoor zorgen dat we onze huidige klanten steeds optimaal aan hun eisen en wensen kunnen blijven voldoen!

Werken bij Trade & Transport in Kruibeke


jobsite
website
route
TTC is een transportonderneming, gespecialiseerd in wegvervoer in de Benelux. Wij staan voor service en kwaliteit gekoppeld aan klantspecifieke oplossingen en trachten op die manier een vaste schakel te zijn in het logistieke netwerk van onze klanten/partners.

Het management, dat tevens de dagelijkse leiding op zich neemt kan rekenen op een 250-tal gemotiveerde medewerkers die snel en flexibel kunnen inspelen op mogelijke veranderingen.

Onze doelstellingen naar de toekomst toe zijn enerzijds het verder uitbouwen van ons klantennetwerk op basis van ons ‘transport op maat’ en anderzijds ervoor zorgen dat we onze huidige klanten steeds optimaal aan hun eisen en wensen kunnen blijven voldoen!
volgen
meer vacatures in Kruibeke >
Trade & Transport is actief in volgende sectoren
Transport - Logistiek
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >