Vacatures bij Partena Professional in Gent - Drongen
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Partena Professional in Gent - Drongen
vacatures
jobsite
website
route
Je carrière zelf in handen nemen is belangrijk. Maar bij Partena Professional kan je er ook de regisseur van zijn. Want wij hebben gekozen voor een volledig nieuw organisatiemodel: een collaboratieve structuur waarin elk team en elke medewerker actief een rol speelt. Een structuur waar je jouw talenten kan ontplooien in je referentiefunctie, en tegelijk in een of meerdere rollen die je daarnaast in alle vrijheid uitoefent. Zo krijgt je loopbaan een persoonlijke evolutie. En zo neem je bij Partena Professional deel aan een nieuwe, inspirerende en motiverende manier van werken in een warme, flexibele werkomgeving die voortdurend evolueert. Voor Partena Professional, experts in HR en ondernemerschap, is het een evidentie om de eerste Belgische onderneming met meer dan 1000 werknemers te zijn die een nieuw organisatiemodel opstart dat inzet op de autonomie, de verantwoordelijkheidszin en de ambities van alle medewerkers. Onze doelstelling is eenvoudig: tevreden medewerkers die zichzelf helemaal kunnen ontplooien, én … tevreden klanten!

Werken bij Partena Professional in Gent - Drongen


jobsite
website
route
andere vestigingen
Gent
Kortrijksesteenweg 302
Je carrière zelf in handen nemen is belangrijk. Maar bij Partena Professional kan je er ook de regisseur van zijn. Want wij hebben gekozen voor een volledig nieuw organisatiemodel: een collaboratieve structuur waarin elk team en elke medewerker actief een rol speelt.

Een structuur waar je jouw talenten kan ontplooien in je referentiefunctie, en tegelijk in een of meerdere rollen die je daarnaast in alle vrijheid uitoefent. Zo krijgt je loopbaan een persoonlijke evolutie.

En zo neem je bij Partena Professional deel aan een nieuwe, inspirerende en motiverende manier van werken in een warme, flexibele werkomgeving die voortdurend evolueert.

Voor Partena Professional, experts in HR en ondernemerschap, is het een evidentie om de eerste Belgische onderneming met meer dan 1000 werknemers te zijn die een nieuw organisatiemodel opstart dat inzet op de autonomie, de verantwoordelijkheidszin en de ambities van alle medewerkers. Onze doelstelling is eenvoudig: tevreden medewerkers die zichzelf helemaal kunnen ontplooien, én … tevreden klanten!
volgen
meer vacatures in Gent - Drongen >
Partena Professional is actief in volgende sectoren
HR
Drongen I bedrijventerrein
Gent zuid bedrijventerreinen
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >