vacature Regioverantwoordelijke in Gent - Gentbrugge bij Bakkerij Aernoudt Gentbrugge
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Vacature Regioverantwoordelijke Gent - Gentbrugge bij Bakkerij Aernoudt Gentbrugge
Bakkerij Aernoudt Gentbrugge in Gent - Gentbrugge
Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

Door de grote groei in onze winkels zijn wij op zoek naar een gedreven regioverantwoordelijke om ons huidig team te versterken. Als regioverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de opvolging en aansturing van jouw winkels en denkt proactief mee om de werking binnen Bakkerij Aernoudt zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 Jobomschrijving:
  • Als regioverantwoordelijke vorm je een belangrijke schakel tussen de winkelverantwoordelijken en het management. Je draagt de algemene verantwoordelijkheid over de winkels die aan jou zijn toegewezen.
  • Je werkt mee aan het realiseren én optimaliseren van onze verkoopstrategie. Je merkt op waar verbeteringen mogelijk zijn en slaagt erin deze op een constructieve manier te implementeren.
  • Je bent analytisch sterk ingesteld en bijgevolg in staat om op basis van commerciële en operationele rapporten de nodige analyses te maken.
  • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de vooropgestelde targets per winkel qua omzet, personeelskost en over/onder stock.
  • Je waakt over het toepassen van HACCP regelgeving, arbeidswetgeving alsook alle interne afspraken binnen de organisatie.
  • Als regioverantwoordelijke sta je in voor de uniforme, klantvriendelijke en kwaliteitsvolle uitstraling van de winkels, dit zowel door te focussen op het winkelbeeld als op de medewerkers die er werken.
  • Je ondersteunt en coacht de winkelverantwoordelijken in de dagdagelijkse werking. Je begeleidt hen in het realiseren van resultaten en het aansturen van hun winkelmedewerkers.


Ons gewenste profiel:

Coachen, coördineren, overtuigen, inspireren, …. Jij springt eruit door jouw dynamiek en ondernemende spirit!Je houdt ervan om op zelfstandige wijze verantwoordelijkheden binnen een dynamische kmo op te nemen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan bij een organisatie in volle expansie.
Je beschikt over een Bachelor-diploma of bouwde intussen een gelijkwaardige ervaring op.
Je hebt affiniteit met de voedingssector en vindt het fijn om binnen de eigenheden van deze sector te werken.
Je speelt in op de veelzijdigheid aan vragen, lost problemen op en denkt actief na over structurele verbeteringen die bijdragen aan een kwaliteitsvolle dienstverlening.
Je bent een commercieel gedreven people manager met ervaring in of potentieel tot het coachen en aansturen van een team.
Je heb ervaring in het interpreteren van cijfermateriaal, opvolgen van KPI’s, uitvoeren van kwaliteitschecks, …
Je bent communicatief, resultaatgericht en hands-on.wij bieden:

Je komt terecht in een waarden gedreven, no-nonsense cultuur waarin je een wezenlijke impact kan uitoefenen. Je mag jouw stempel drukken op jouw rol en meebouwen aan de groei van een ambitieuze Vlaamse onderneming die werkzekerheid biedt.
Een fulltime job met vast contract van onbepaalde duur.
Een uitdagende job met de nodige afwisseling.
Een gerichte opleiding bij opstart alsook permanente ondersteuning en begeleiding doorheen de functie.
Afwisselend weekendwerk wordt gecompenseerd met vrije dagen tijdens de week alsook extra financiële compensatie.
Een aantrekkelijke verloning met diverse extra legale voordelen
(32 verlofdagen, hospitalisatieverzekering, firmawagen, maaltijdcheques, GSM-abonnement, laptop, niet-recurrente resultaatsgebonden loonbonus, netto onkostenvergoeding, ecocheques, personeelskorting, personeelsactiviteiten, …).
Een uitdagende job in een groeiende en familiale onderneming.neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >