vacature Technisch Account Manager in stad Gent bij PUUR HR
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Technisch Account Manager stad Gent bij PUUR HR

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
geen skills opgegeven

Zoek niet langer want bij Intercarro kan je aan de slag als technisch account manager regio Vlaanderen in een fijne werkomgeving, benieuwd?Jobomschrijving:

Zoek niet langer want bij Intercarro kan je aan de slag als technisch account manager regio Vlaanderen in een fijne werkomgeving, benieuwd?

Na meer dan 3 decennia is Intercarro ontegensprekelijke dé trendsetter voor tegels en parket. Met maar liefst 6 toonzalen in België blijft Intercarro één van de grootste aanbieders voor vloer- en wandbekleding. Intercarro biedt sterke kwalitatieve tegelmaterialen (lijmen, voegen, siliconen) de B2B markt.

Als technisch account manager ben je naast technisch ook commercieel aangelegd. Je gaat langs bij onze klanten (B2B) en geeft hen advies over ons ruim productengamma. Je begeleidt de klant naar de meest optimale keuze door je technische deskundigheid. Je weet een antwoord te geven op de nodige technische vragen van onze klanten. Daardoor zorg je voor sterke relatieopbouw met onze klanten. Naast je klantvriendelijkheid en technische aanleg heb je ook een esthetisch talent.

Op basis van de vragen van onze klanten zie je als technisch account manager de nodige commerciële opportuniteiten. Wie weet ontwikkel jezelf zo sterk dat er wel later wat prospectie in zit!

Kortom een boeiende technische functie in combinatie met je communicatieve en commerciële talenten bij een familiale KMO binnen de tegelbranche!Ons gewenste profiel:

Als technisch account manager ben je commercieel aangelegd en bezit je een eerste technische affiniteit.

Technische affiniteit is mogelijk door diploma (bijvoorbeeld bachelor bouwkunde) maar ook een eerdere technische studie met relevante commerciële werkervaring is mogelijk. Heb je een sterke technische affiniteit door regelmatig zelf te bouwen/verbouwen? Dat kan ook!

We zijn op zoek naar een minimum bachelor denkniveau. Let wel, dit kan gelijkgesteld worden door relevante ervaring.

Je ziet geen problemen maar opportuniteiten.

Je bent administratief sterk en hebt een eerste kennis van MS office programma's.

We herkennen spontaniteit, vriendelijkheid en klantgerichtheid in je persoonlijkheid.

Je spreekt zeer goed het Nederlands en een basiskennis Frans is een sterke troef.wij bieden:

We zijn best fier wat we jou kunnen bieden als technisch account manager bij Intercarro. Allereerst kom je terecht in een sterk groeiend en stabiel bedrijf.

Een zeer aantrekkelijk salarispakket op basis van je ervaring/vaardigheden aangevuld met een hospitalisatieverzekering. Een mooie vakantieregeling met 12 extra dagen bovenop je wettelijke 20 dagen.

Je krijgt een leuke bedrijfswagen met tankkaart.

Een flexibel uurrooster.

Talrijke opleidingsmogelijkheden.

Een leuk team die je hartverwarmend zal ontvangen met de nodige aandacht voor teamsfeer. Een leuke after-work of drink met de collega’s? Het behoort tot de mogelijkheden.annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >