vacature IT Solution architect - GIS in Merelbeke bij Fluvius System Operator
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature IT Solution architect - GIS Merelbeke bij Fluvius System Operator

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Fluvius System Operator
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

De energietransitie is ook een digitale versnelling. Als hét multi-utility-bedrijf van de toekomst, wil Fluvius het voortouw nemen in zuinige, slimme, groene energie. Digitale oplossingen dragen bij tot een klimaatneutraal Vlaanderen en betaalbare energie voor iedereen. Jobomschrijving:

Je wordt betrokken in business projecten die een sterke focus hebben op GIS centrisch werken, asset management en het valoriseren van geografische data om het beheer en de uitbating van onze netten innovatief, duurzaam en coherent te laten verlopen. Je werkt samen met de business aan projecten waarin multi-utility-ondersteuning, visualisatie en analyse centraal staan om de assets van Fluvius in de energietransitie verder te versterken. Ons gewenste profiel:

Wat moet jij hebben? Een bachelor- of masterdiploma, gecombineerd met een grote interesse in IT. Je bezit minimum 6 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare omgeving, goed communiceren, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid zijn minstens even belangrijk. Het zit helemaal goed als je ook ervaring hebt met architectuur modelleertechnieken, GIS-standaarden en -systemen en weet wat het ESRI Utility Network is.

 

Onze IT-teams werken en ontmoeten elkaar in een van onze sites in Melle, Mechelen, Torhout of Hasselt. Fluvius heeft een ambitieus telewerkbeleid: wie kan en wil, mag vier dagen per week thuis werken. Je krijgt dan het nodige materiaal om je home office in te richten. Met andere woorden: teamspirit én flexibiliteit.

 

Fluvius kiest resoluut voor een cultuur van vertrouwen, gedeeld leiderschap en continu verbeteren. Autonomie en teamwerking vormen de basis van deze cultuur.

 wij bieden:

Wat levert dat op? Naast een aantrekkelijk loon, krijg je heel wat fijne voordelen: zoals een firmawagen, maaltijdcheques, premies, verzekeringen voor het hele gezin en korting op je energiefactuur. Een Fluviusser werkt hard, maar houdt ook een goede balans tussen werk en privé dankzij flexibele werkuren en een mooie verlofregeling.meer vacatures in Merelbeke >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >