vacature HR Manager in Nazareth bij Agristo
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature HR Manager Nazareth bij Agristo

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Agristo
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
Beroepen
HR Manager
pluspunten
geen skills opgegeven

We zoeken een hr managerJobomschrijving:

Haal jij graag het beste in je collega’s naar boven? Dan is Agristo dé plek voor jou. Want hier noemen we onze medewerkers Potatoholics en willen we dat iedereen zich jeunt. Dus zoeken we een hypersociale coach. Iemand die inspireert en motiveert en zelf ook nog graag bijleert.

  • Het overkoepelend HR-beleid van Agristo vertaal jij naar de productiesite in Nazareth. Daar werken momenteel ongeveer 220 Potatoholics in volcontinu ploegensysteem aan verschillende productielijnen.
  • Op de site kan je terugvallen op twee ervaren HR-collega’s. Je coacht hen en rapporteert rechtstreeks aan de plant manager van Nazareth.
  • Je denkt mee over de juiste organisatiestructuur en de beste competenties. Wat zijn de volgende stappen om de doelstellingen van de plant in Nazareth te halen? Je formuleert advies en bespreekt je strategie met collega-managementleden.
  • Als aanspreekpunt en go-between voor leidinggevenden en medewerkers breng je zowel het actueel functioneren als het toekomstig potentieel mee in kaart. Hoe kunnen we de kennis verder verhogen, vaardigheden nog meer aanscherpen en attitudes verfijnen? Je werkt een beleid voor professionele ontwikkeling en coaching uit.
  • Je bent toegankelijk en makkelijk aanspreekbaar. Collega’s kennen je van je laagdrempelige aanpak op de werkvloer. Ook de nacht- en weekendploeg weten je te vinden.
  • Je contact met management en verschillende teamleaders is al even vlot. Je coacht hen in situationeel leiderschap, verbindende communicatie, change management en teamontwikkeling. Zo krijgt iedereen de familiale bedrijfswaarden van Agristo mee. Met onze werkcultuur willen we samenwerking en een goede communicatie stimuleren.
  • HR, dat zijn projecten en processen die voortdurend bijgestuurd worden. Je evalueert en optimaliseert en deelt je inzichten en informatie met de ondernemingsraad en Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk.
  • Zelf ook bijleren? Graag! Je blijft op de hoogte van evoluties in HR en bouwt proactief aan een netwerk met relevantie federaties en andere bedrijven uit de regio.
  • Alles samen ben jij dus dé referentie voor de professionele veranderings- en verbeteringsprocessen op een van onze bloeiende productiesites. De enthousiasteling waardoor onze Potatoholics zich nog meer jeunen en onze frietjes nog krokanter wegknabbelen.


Ons gewenste profiel:

Een masterdiploma met een specialisatie in HR (bedrijfspsychologie, HRM …).
Bovendien kan je ook terugblikken op een flink aantal jaren ervaring in HR-functie in een productieomgeving.
Met jouw open, transparante en mensgerichte communicatiestijl win je snel vertrouwen. Je kan collega’s enthousiasmeren en motiveren. Zowel onder collega’s onderling als in je contacten met interne en externe partners beweeg je je vlot.
Communicatie is jouw grote sterkte. Nederlands? Ja. Français? Bien sûr. English? Easy breezy. Tussen deze talen switch je makkelijk en correct.
Gezonde dosis stress? Kan jij wel aan. Want je stelt de juiste prioriteiten en hebt een sterk probleemoplossend vermogen.
In denken en doen ben je hands-on, resultaatgericht en proactief. Je enthousiasme en flexibiliteit maken van jou een bijzonder aangename collega. Ook werkplezier – voor anderen én voor jezelf – staat bovenaan je prioriteitenlijstje.wij bieden:

Een succesvolle familiale onderneming in volle groei waar de energie en het enthousiasme op elke vierkante meter voelbaar is.
Een paar extra kilo’s op de weegschaal, want je koopt voortaan diepvries frietjes, kroketjes en andere aardappelproducten aan voordelig tarief.
Een uniek fietsplan waardoor je nooit meer in de file staat en de kilo’s er weer afvliegen.
Een aantrekkelijk loonpakket met extra smakelijke voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, smartphone, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering …)
Op tijd en stond een oprecht compliment en een deugddoende schouderklop voor jouw inzet.
Onder de hashtag #onefamily: fijne collega’s – mede Potatoholics – die je met raad en daad bijstaan.meer vacatures in Nazareth >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >