vacature Medewerker Middelenbeheer in Melle bij Fluvius System Operator
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Medewerker Middelenbeheer Melle bij Fluvius System Operator

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Fluvius System Operator
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

We zoeken een medewerker middelenbeheerJobomschrijving:

Wat doe je concreet? Als Administratief Bediende Opleidingscentrum word je tewerkgesteld in ons Opleidingscentrum.  Je verzorgt het onthaal, de aanwezigheidsregistratie (in SAP) en maakt de cursisten, lesgevers of andere bezoekers wegwijs. Rekening houdend met de planning zorg je ervoor dat de opleidingsruimten voorzien zijn van alle nodige didactische middelen. Defecten meld je aan de hulplijn. Je communiceert de resultaten van cursisten en de status van de pasjes aan de interne en de externe klant. Je beheert de stock, plaatst bestellingen en je bezorgt PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) aan startende technici.  Je beheert ook verzegeltangen en net-gebonden-cabinesleutels op basis van de behaalde competenties van interne medewerkers en aannemers.

 Ons gewenste profiel:

Wat moet je hebben? Een ASO- of TSO-diploma met minstens 2 jaar administratieve werkervaring én een goede kennis van de MS Office Tools. Goede basiskennis van Excel en SAP is een pluspunt. Je staat graag in contact met de klant. Je bent communicatief sterk en voldoende assertief.  Je bent leergierig, neemt initiatief en werkt oplossingsgericht. Maar je bent vooral flexibel. Je dichte collega’s praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.

 wij bieden:

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen, zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur. Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling. Wij bieden jou een contract aan van 12 maanden. Dit kan worden verlengd tot maximaal 2 jaar.

 Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >