vacature Developer in Oosterzele bij Conundra
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Developer Oosterzele bij Conundra

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
solliciteren via deze link
pluspunten
Java
Kotlin
MongoDB
PostgreSQL
Kubernetes
AWS (Amazon webservices)
React

We zoeken een developerJobomschrijving:

Heb je een passie voor uitdagende IT puzzels? Krijg je een kik van in team elegante code te ontwikkelen voor een nieuwe feature? Is inspraak en ownership voor jou de kers op de taart?

Dan is Conundra jouw ideale match! 

Via doorgedreven teamwork streven we naar elegante code die bijdraagt aan een optimale en gebruiksvriendelijke software, maar die vooral ook future proof is. Conundra groeide de voorbije jaren uit van start up naar scale up en blijft verder groeien. Om deze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een DEVELOPER.

Wat je moet weten over de job als developer
Eerst en vooral moet je weten dat software development bij Conundra een groepsactiviteit is. Elk teamlid draagt op zijn/haar unieke manier bij aan de groepsdynamiek en gedeelde kennis.

Jullie missie = via onze software minder lucht vervoeren! Laat je echter niet vangen, het is complexer dan het lijkt: diverse factoren, verschillend voor elke klant, beïnvloeden deze puzzel. Je bouwt en onderhoudt samen onze cloudbased software – OptiFlow. Dit doe je door sprint na sprint elkaar te challengen om elegante code te schrijven. Uiteraard zonder de algemene werking ervan bij de klant te compromitteren want pakjes moeten nu eenmaal dagdagelijks bezorgd worden. Ook al zit je niet altijd aan het toetsenbord, je inbreng wordt wel verwacht en geapprecieerd. Bijgevolg is elke feature het resultaat van team efforts in  analyse, alternatieven overwegen en continuous integration. We leren uit failures en streven naar best practices! Je bent steeds welkom in ons moderne kantoor in het rustige Oosterzele of werkt in ons virtueel kantoor op Gathertown.

 

 Ons gewenste profiel:

Je hebt een eerste ervaring binnen software development en wil hierin verder groeien
Na de voordelen te ontdekken van Pair programming ben je klaar voor de echte uitdaging: Mob programming. Te confronterend zou je denken? Geen schrik, we nemen jou hier stap voor stap in mee.
Luidop denken, analyseren en in vraag stellen ligt niet te ver buiten je comfort zone.
Kan je één van volgende technische skills (Java, Kotlin,  MongoDB, PostgreSQL, Kubernetes, AWS, React, …) afvinken? Top! Wil je de andere leren, nog beter!
IT is altijd in beweging en jij beweegt enthousiast mee. Je bijt je vast in nieuwe releases/tendensen en deelt interessante inzichten met je collega’s. Wie weet gaan we hiermee wel aan de slag.
Je houdt van complexe problemen, maar niet van rommelige oplossingen: ook al werk je in sprints, we schrijven code die mee kan tot de finish van de marathon!
Conundra’s ambities, continue groei, zichzelf in vraag stellen & never settle for less, zijn op jouw lijf geschreven.

Wie ben je niet?

 • Je werkt het liefst alleen aan code en laat deze nadien controleren door collega’s
 • Je gelooft niet in het delen van kennis met collega’s
 • Je bent helemaal niet comfortabel in open workspaces
 • Je werkt het liefst in je eigen technische comfortzone zonder daar veel van af te wijken

 

 wij bieden:
 • Een development functie om U tegen te zeggen met inspraak, transparantie en ownership
 • Recente shift van pair programming naar mob programming vanuit een drive om het steeds beter te doen en flexibel de toekomst tegemoet te gaan.
 • Een team dat je challenget om het beste uit jezelf naar boven te halen.
 • Echt Agile werken: geen micro management ahv burn down charts en story points maar volledige zelfbeschikking over de invulling van jullie sprints.
 • Een über flexibele mindset: remote, on site of hybride? Jij bepaalt het zelf, rekening houdende met je team, uiteraard.
 • Naast een aantrekkelijk loon en bedrijfswagen met Europese tankkaart hebben wij nog heel wat interessante extra’s geïntegreerd in een alles omvattend cafetariaplan. Voorkeur voor een fiets of toch gewoon bruto bijpassen? Ook daarin zijn we flexibel.
 • Een aantal coole, gezonde en leuke verrassingen, want onze groei is recht evenredig verbonden met een leuke sfeer en de goesting om ervoor te gaan!


meer vacatures in Oosterzele >
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >