vacature System Engineer in Gent (centrum) bij Cheops
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature System Engineer Gent (centrum) bij Cheops

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Cheops
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
Beroepen
System engineer
pluspunten
geen skills opgegeven

We zoeken een system engineerJobomschrijving:

Als System Engineer sta je in voor het uittekenen, uitrollen en beheren van complexe IT-oplossingen, met minimale impact op de business bij onze klanten.
 
 
Jouw uitdagingen
Je ontwikkelt de totale architectuur van systemen en netwerken van onze klanten. Dat kan gaan van migraties van omgevingen, installaties, tot zeer stevige & impactvolle uitbreidingen. Alles gebeurt steeds in relatie tot de noden van onze klanten. Het resultaat: een minimale change impact op de dagelijkse business van onze klanten.

Je identificeert welke innovaties een echte meerwaarde bieden in de performantie van de IT-omgeving van onze klanten. Je bouwt vanuit ervaring inzichten op die je vertaalt naar schaalbare concepten. Zo kan de totale meerwaarde die Cheops aan haar klanten kan bieden ‘upgraden’.

Je bent een expert in jouw domeinen en zorgt voor bijkomende ondersteuning van collega engineers voor die domeinen waarin je eigen expertise ontbreekt. Je beheert de planning, budgetten en andere middelen voor de projecten waarop je actief bent, en waarbij je zelf een rol hebt gespeeld bij het bepalen van de scope. Je weegt de beperkingen van budget, performantie, scope en timing steeds af in overleg met project managers en/of andere stakeholders.Ons gewenste profiel:

Je plant met oog op het minimaliseren van de impact bij klanten en anticipeert op potentiële uitdagingen vanuit meerdere oplossingsmogelijkheden.

Must haves:

MCSA/MCSE-certificatie en/of CCNP of gelijkwaardig door ervaring
Expertise in één of meerdere domeinen: O365 - Azure - VMware/HyperV - Citrix - Firewalling (Fortinet, Checkpoint, …) - Load balancing - Voice
Prince2 of andere projectmethodologie
Stressbestendig
Flexibel
Sterke communicatievaardigheden
Rijbewijs B
 
 

 wij bieden:

Met onze jarenlange ervaring is Cheops niet alleen uitgegroeid tot een kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services, maar ook tot een Great Place to Work®. Een terechte erkenning door onze collega’s. Het behalen van dit unieke certificaat is een bevestiging dat Cheops een aangename werkplek is, waar onze medewerkers vertrouwen hebben in elkaar en in Cheops. Je komt terecht in een bedrijf dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag.
 
 
Dynamische mensen verdienen dynamische voordelen
Wil jij je kennis ten volle kunnen benutten en blijven groeien in je job? Dan is ons persoonlijk ontwikkelingstraject ideaal voor jou. Je krijgt tijd en ruimte voor opleidingen, zodat je nog beter wordt. We stippelen samen een traject uit in het kader van jouw ambities en verwachtingen en begeleiden je actief.

Naast een aantrekkelijk salarispakket krijg je ook nog:

Diverse opleidingen op maat van jouw ambities
Een uitdaging in een bedrijf in volle groei met doorgroeimogelijkheden
Extralegale voordelen zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering
Een bedrijfswagen met premium uitstraling
Fun met het Cheops Event Team
De eer om jezelf werknemer te noemen van een Great Place to Work®
 

 Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >