vacature Lichtadviseur (M/V/X) in Gent bij Cebeo
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Lichtadviseur (M/V/X) Gent bij Cebeo

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Cebeo
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Heb je een sterke affiniteit met de wereld van elektrotechniek? Haal je voldoening uit het adviseren van klanten en collega’s? Help je graag klanten in het realiseren van hun mooiste projecten? En spreekt de wereld van verlichting jou aan?Jobomschrijving:

Binnen ons filiaal te Gent sta jij in voor het behalen van de commerciële doelstelling van de cluster/regio door een administratieve, commerciële en technische behandeling van de vragen van onze klanten.

 

JOUW VOORNAAMSTE TAKEN

Als Product Support Tertiair Lighting (M/V) word je aanzien als aanspreekpunt voor de productfamilie van verlichting:

Je geeft onze klanten technisch advies over verlichting in en rond commerciële en publieke gebouwen en infrastructuur, zowel per telefoon als per e-mail.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en het opvolgen van offertes voor jouw productfamilie en dat voor klanten uit de tertiaire markt.
Je analyseert lastenboeken en meetstaten, en je contacteert indien nodig de klant, eindklant en het studiebureau.
Met jouw kennis van verlichting bied je ondersteuning aan de externe consultants verlichting, de vertegenwoordigers, en de collega’s uit het filiaal. 
Je maakt indien nodig lichtstudies.
Je overlegt met fabrikanten van verlichting.
Je volgt de door Cebeo aangeboden opleidingen binnen je domein en je gebruikt je relaties met de fabrikanten om je kennis over verlichting op peil te houden.
Je rapporteert aan de regionale sales manager voor de tertiaire markt. Je wordt bijgestaan door de filiaalmanager en de collega’s van het filiaal.Ons gewenste profiel:

Jouw profiel? Je hebt een technische opleiding gevolgd (elektriciteit, elektromechanica, energietechnologie,.…) of je hebt hetzelfde niveau bereikt door jouw ervaring als elektricien en hebt een specifieke kennis/interesse in verlichting. Ben je nog geen expert in verlichting? Geen probleem, in deze functie biedt Cebeo je de mogelijkheid je kennis en talenten verder te ontwikkelen. Juniors zijn meer dan welkom!

Jouw troeven om te slagen? Je hebt sterke interesse in verlichting en je bent commercieel ingesteld. Je hebt aandacht voor een goede service en hebt je administratie liefst op orde. Je bent leergierig en je werkt graag in teamverband.wij bieden:

Cebeo biedt je niet zomaar een job, maar ook een kans om je te ontwikkelen.

Ben je nog geen expert verlichting? Je ervaren collega’s en het aanbod opleidingen helpen je gaandeweg om beter te worden in je vakgebied.

Wil je een carrière uitbouwen? Cebeo biedt je perspectief op een mooie carrière. Je kan ontwikkelen richting extern consultant, vertegenwoordiger, manager, … Of je kan evolueren tot product assistent, product manager, inkoopverantwoordelijke, … binnen ons hoofdkantoor te Waregem.

 meer vacatures in Gent >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >