vacature Meestergast ruilafdeling in Kortemark bij Braem
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Vacature Meestergast ruilafdeling Kortemark bij Braem

Fulltime (100%)
Vast contract - onbepaalde duur
Bezoek de jobsite van Braem
Word gratis lid voordat je de website van het bedrijf bezoekt.
Je vindt er meer info over de job en je kan desgewenst solliciteren
pluspunten
geen skills opgegeven

Wegens pensionering van een zeer ervaren collega zoeken we een nieuwe meestergast. Met een passie voor vrachtwagens ben je een gedreven en dynamische kandidaat met zin voor initiatief en sterke leidinggevende kwaliteiten.

 Jobomschrijving:

Tijdens een opleidingsperiode van 3-6 maanden word je specialist in het reviseren van remklauwen, stuurhuizen, adbluepompen,... Dit zijn repetitieve operationele taken maar toch heel belangrijk voor de veiligheid van het voertuig op de weg. Nadien stap je in de functie van meestergast en stuur je de ruilafdeling aan als meestergast. (team van een 10-tal personen)

Je staat in voor de planning, de werkverdeling, het aansturen van je team en het uiteindelijke kwalitatieve eindresultaat. Tegelijkertijd sleutel je zelf ook actief mee en help je de stock op peil te houden, je bewaakt de orde en netheid op de afdeling. Je leert hoe de producten werken en waar zich de eventuele problemen kunnen voordoen.

Je controleert de binnenkomende garanties en onderzoekt wat de problemen zijn zodat deze in de toekomst kunnen verholpen worden. (technische fiches opmaken, herstel- en producthistoriek digitaal opstellen)

Je werkt nauw samen met de administratieve tak van de ruilafdeling zodat je steeds op de hoogte bent welke onderdelen er dringend moeten hersteld worden. Je hebt een passie voor techniek en vrachtwagens, je kan vlot met pc werken, je bent gemotiveerd om een team aan te sturen. Je beheerst het NL, FR en ENG. Je rapporteert aan de project ingenieur van de ruilafdeling.

 wij bieden:

Je komt terecht in een groeiende familiale onderneming waarbij flexibiliteit en professionalisme voorop staan. Sterke verloning gekoppeld aan functie en ervaring. Een doorgedreven interne opleiding wordt voorzien. Mogelijkheid tot sport en ontspanning op het bedrijf. (fitness, recreatie, maaltijden op de firma)

 meer vacatures in Kortemark >
Eenvoudig solliciteren
Solliciteer rechtstreeks bij dit bedrijf.
Je gegevens worden enkel gebruikt voor deze sollicitatie.


Wanneer je een account aanmaakt, ga je akkoord met ons cookie beleid en privacybeleid. Je kan steeds afmelden voor berichten of al je gegevens verwijderen.
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >