calculatiesoftware voor de bouw in BelgiŽ
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
bedrijven / HR
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
calculatiesoftware voor de bouw in BelgiŽ
calculatiesoftware voor de bouw in BelgiŽ Als calculator gebruik je softwarepakketten. Soms is het handig om verschillende pakketten te beheersen maar ťťn bepaald calculatiepakket diepgaand kennen, is ook belangrijk. We sommen de meest voorkomende calculatiepakketten voor de bouw in BelgiŽ op

We hebben deze pakketten niet gerangschikt op kwaliteit of prijs. Het is een willekeurige opsomming van calculatiepakketten voor de bouw die in België op de markt zijn.

Robaws
Dit is in de eerste plaats administratiesoftware voor de bouw met een calculatiemodule.  Een totaalpakket voor de onderneming heeft natuurlijk zijn voordelen dus wordt Robaws regelmatig gebruikt in bouwbedrijven al vinden we momenteel geen klinkende namen terug.

U kan in ROBAWS ook calculeren en je kiest zelf tot welke diepte van details je wenst te gaan. Bij de calculatie kan u onder andere:

AFAS software
Ook hier weer een totaaloplossing voor de bouw met een module tot calculatie. Hier zien we al wat grotere namen opduiken in het klantenboekje. Op hun website lezen we het volgende:

Met AFAS Software is het mogelijk om calculaties in te lezen in .CUF-extensies (Calculatie Uitwisselings Formaat). Hiermee kunnen calculaties uit onder meer IBIS-TRAD en 2Jours makkelijk in onze software worden ingelezen.

Dit is zeker een softwarepakket dat interessant is voor toekomstige calculators bouw. 

CPRO van get WTCB
Met het programma cpro kan u offertes, vorderingsstaten, facturen en nacalculaties maken. En bovenal is deze software gratis voor WTCB leden. Je kan eventueel intekenen op een opleiding of infosessie via de cpro website 

Offimac - Microsoft Dynamics NAV

Softwarepakket dat als basis de Microsoft Dynamics-technologie heeft. Ook hier is de calculatieprogramma bouw een onderdeel van een groter geheel en dus volledig geïntegreerd met het bouwbedrijf. 

Bezoek de website >

 

Bekijk vacatures voor Calculator bouw ▶
meer artikels over Calculator bouw ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

bedrijven
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >