Voorbeeld motivatiebrief onderhoudsmecanicien
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Voorbeeld motivatiebrief onderhoudsmecanicien
Voorbeeld motivatiebrief onderhoudsmecanicien Je sollicitatiebrief omvat meestal ook een motivatiebrief als onderhoudsmecanicien. Hieronder een voorbeeld van een motivatiebrief als je wenst te solliciteren als onderhoudsmecanicien.

Alles wat bold(vet) en cursief staat, moet je aanpassen en/of aanvullen met je eigen informatie. Wees accuraat en overloop alles. 

Vermeld zeker en vast waarom je denkt dat je binnen het gezochte profiel past van onderhoudsmecanicien. Ook je opleiding of cursussen als onderhoudsmecanicien vermeld je best.

 

Overloop ook de mogelijke taken van een onderhoudsmecanicien en schrijf de taken die je het meest liggen en overeenkomen in de vacature over. Vragen over het loon van een onderhoudsmecanicien worden hier niet gesteld. Evenmin als het vermelden van je gewenste minimumloon. 

 

Je motivatiebrief als onderhoudsmecanicien gaat als volgt:

 

Voornaam Achternaam
Straat + Nr

Postcode + Plaats
T: telefoonnummer | E: emailadres

 

WorkTalia bvba
T.a.v. de heer Niek Meca
Kruishoutemsesteenweg 92
9750 Zingem

Jouw gemeente, DATUM

 

 

Betreft: sollicitatie naar de functie van onderhoudsmecanicien 

 

 

Geachte de heer / mevrouw Niek Meca,

De vacature als onderhoudsmecanicien bij WorkTalia trok direct mijn aandacht omdat de taakomschrijving heel divers is en ik er héél wat verantwoordelijkheid krijg. 

WorkTalia is op zoek naar gedreven personen met minstens een bachelordiploma in die richting van elektromechanica en dit past perfect binnen mijn profiel. Vooral TAAK 1 en TAAK 2 spreken me enorm aan in jullie vacature als onderhoudsmecanicien. Natuurlijk zal ik de andere taken zoals het TAAK 3 met evenveel passie volbrengen. Tenslotte beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen en ben ik goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Ook leiding geven aan verschillende groepen is geen probleem voor mij.

Ik heb kennis van PLC en systemen A en B (afvoeren / leidingen /  toestellen / .. ) plus kan ik vlot werken met merk/product/materiaal/....

In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor TAAK A en TAAK B. Ook werk ik veel aan TAAK C.  Binnen mijn functie heb ik veel contact met klanten. Het is een leuke, afwisselende job maar toch voel ik dat ik klaar ben voor de volgende stap, met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mijn kennis verder uit te breiden. 

Het takenpakket, zoals voorgesteld in de functiebeschrijving, sluit perfect aan bij mijn ambities.  

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de functie van onderhoudsmecanicien binnen WorkTalia voor mij ideaal is. Hopelijk bent u dezelfde mening toegedaan na het doornemen van mijn curriculum vitae en het lezen van deze brief. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. 

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam 

Bekijk vacatures voor Onderhoudsmecanicien ▶
meer artikels over Onderhoudsmecanicien ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >