Voorbeeld motivatiebrief elektromecanicien
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Voorbeeld motivatiebrief elektromecanicien

functies & beroepen > Technieker elektromechanica - Elektromechanieker
Voorbeeld motivatiebrief elektromecanicien Ook al is er veel vraag naar elektromecanicien, een goede motivatiebrief is belangrijk. Gebruik daarom zeker ons Voorbeeld van motivatiebrief elektromecanicien

Alles wat bold(vet) en cursief staat, moet je aanpassen en/of aanvullen met je eigen informatie. Wees accuraat en overloop alles. 

Vermeld zeker en vast waarom je denkt dat je binnen het gezochte profiel past van elektromecanicien. Ook je opleiding of cursussen als elektromecanicien vermeld je best.

 

Overloop ook de mogelijke taken van een elektromecanicien en schrijf de taken die je het meest liggen en overeenkomen in de vacature over. Vragen over het loon van een elektromecanicien worden hier niet gesteld. Evenmin als het vermelden van je gewenste minimumloon. 

 

Je motivatiebrief als elektromecanicien gaat als volgt:

 

Voornaam Achternaam
Straat + Nr

Postcode + Plaats
T: telefoonnummer | E: emailadres

 

WorkTalia bvba
T.a.v. de heer Niek Meca
Kruishoutemsesteenweg 92
9750 Zingem

Jouw gemeente, DATUM

 

 

Betreft: sollicitatie naar de functie van elektromecanicien 

 

 

Geachte de heer / mevrouw Niek Meca,

De vacature als elektromecanicien bij WorkTalia trok direct mijn aandacht omdat de taakomschrijving heel divers is en ik er héél wat verantwoordelijkheid krijg. 

WorkTalia is op zoek naar gedreven personen met minstens een bachelordiploma in die richting van elektromechanica en dit past perfect binnen mijn profiel. Vooral TAAK 1 en TAAK 2 spreken me enorm aan in jullie vacature als elektromecanicien. Natuurlijk zal ik de andere taken zoals het TAAK 3 met evenveel passie volbrengen. Tenslotte beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen en ben ik goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Ook leiding geven aan verschillende groepen is geen probleem voor mij.

Ik heb kennis van PLC en systemen A en B (afvoeren / leidingen /  toestellen / .. ) plus kan ik vlot werken met merk/product/materiaal/....

In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor TAAK A en TAAK B. Ook werk ik veel aan TAAK C.  Binnen mijn functie heb ik veel contact met klanten. Het is een leuke, afwisselende job maar toch voel ik dat ik klaar ben voor de volgende stap, met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mijn kennis verder uit te breiden. 

Het takenpakket, zoals voorgesteld in de functiebeschrijving, sluit perfect aan bij mijn ambities.  

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de functie van elektromecanicien binnen WorkTalia voor mij ideaal is. Hopelijk bent u dezelfde mening toegedaan na het doornemen van mijn curriculum vitae en het lezen van deze brief. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. 

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam 

Bekijk vacatures voor Technieker elektromechanica - Elektromechanieker ▶
meer artikels over Technieker elektromechanica - Elektromechanieker ▶
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >