Voorbeeld motivatiebrief onderhoudstechnieker
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Voorbeeld motivatiebrief onderhoudstechnieker
Voorbeeld motivatiebrief onderhoudstechnieker Je sollicitatiebrief omvat meestal ook een motivatiebrief als onderhoudstechnieker. Hieronder een voorbeeld van een motivatiebrief als je wenst te solliciteren als onderhoudstechnieker.

Alles wat bold(vet) en cursief staat, moet je aanpassen en/of aanvullen met je eigen informatie. Wees accuraat en overloop alles. 

Vermeld zeker en vast waarom je denkt dat je binnen het gezochte profiel past van onderhoudstechnieker. Ook je opleiding als onderhoudstechnieker vermeld je best.

 

Overloop ook de mogelijke taken van een onderhoudstechnieker en schrijf de taken die je het meest liggen en overeenkomen in de vacature over. Vragen over het loon van een onderhoudstechnieker worden hier niet gesteld. Evenmin als het vermelden van je gewenste minimumloon. 

 

Je motivatiebrief als onderhoudstechnieker gaat als volgt:

 

Voornaam Achternaam
Straat + Nr

Postcode + Plaats
T: telefoonnummer | E: emailadres

 

WorkTalia bvba
T.a.v. de heer Niek Meca
Kruishoutemsesteenweg 92
9750 Zingem

Jouw gemeente, DATUM

 

 

Betreft: sollicitatie naar de functie van onderhoudstechnieker 

 

 

Geachte de heer / mevrouw Niek Meca,

De vacature als onderhoudstechnieker bij WorkTalia trok direct mijn aandacht omdat de taakomschrijving heel divers is en ik er héél wat verantwoordelijkheid krijg. 

WorkTalia is op zoek naar gedreven personen met minstens een bachelordiploma in die richting van elektromechanica en dit past perfect binnen mijn profiel. Vooral TAAK 1 en TAAK 2 spreken me enorm aan in jullie vacature als onderhoudstechnieker. Natuurlijk zal ik de andere taken zoals het TAAK 3 met evenveel passie volbrengen. Tenslotte beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen en ben ik goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Ook leiding geven aan verschillende groepen is geen probleem voor mij.

Ik heb een grondige basiskennis van elektriciteit, mechanica,hydraulica en systemen A en B (afvoeren / leidingen /  toestellen / regelen / instellen / .. ) plus kan ik vlot werken met merk/product/materiaal/....

In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor TAAK A en TAAK B. Ook werk ik veel aan TAAK C.  Binnen mijn functie heb ik veel contact met klanten. Het is een leuke, afwisselende job maar toch voel ik dat ik klaar ben voor de volgende stap, met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mijn kennis verder uit te breiden. 

Het takenpakket, zoals voorgesteld in de functiebeschrijving, sluit perfect aan bij mijn ambities.  

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de functie van onderhoudstechnieker binnen WorkTalia voor mij ideaal is. Hopelijk bent u dezelfde mening toegedaan na het doornemen van mijn curriculum vitae en het lezen van deze brief. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. 

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam 

Bekijk vacatures voor Onderhoudstechnieker ▶
meer artikels over Onderhoudstechnieker ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >