Volvo trucks vacatures in Gent Oostakker: het kleine broertje met veel toekomstperspectieven
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Volvo trucks vacatures in Gent Oostakker: het kleine broertje met veel toekomstperspectieven

sectoren > North Sea Port - Haven Gent/Terneuzen
Volvo trucks vacatures in Gent Oostakker: het kleine broertje met veel toekomstperspectieven

Een beetje degenererend spreken we hier over het kleine broertje als het over Volvo Trucks gaat maar alsnog werkt er 3.500 personen. Er zijn veel Volvo Trucks jobs te vinden en in elke afdeling zijn er veel mogelijkheden voor je loopbaan.


Volvo Trucks in Gent: Volvo group
Een 10 tal jaar na Volvo Cars in Gent vestigde, lande Volvo Trucks in Oostakker (Gent). 

Volvo Trucks was reeds actief in België maar de site in Brussel werd te klein en de Volvo Group koos na lang beraad voor Gent ondanks enkele grote buitenlandse concurrenten zoals Rotterdam. Momenteel werken er meer dan 4.000 personen in België voor Volvo Group en zijn er steeds veel openstaande vacatures bij Volvo Trucks

Volvo Trucks Gent is eigendom van de Volvo group (Volvo Lastvagnar AB) Ondanks dezelfde naam heeft volvo Cars andere eigenaars. Al heeft Geely, eigenaar van volvo Cars, ook iets meer dan 8 procent van de aandelen in handen, de Zweedse investeringsmaatschappij Industrivärden zwaait de plak bij Volvo Trucks met 28 procent stemrecht.

Belangrijk om te weten is dat de Volvo Group veel meer is dan Volvo Trucks:

Los van deze eigen merken heeft Volvo Group ook enkele belangrijke samenwerkingen lopen zoals deze met Eicher en Daimler Truck AG

Volvo Trucks heeft +4.000 werknemers in België
Omdat Volvo Cars in Gent 6.500 werknemers heeft, is Volvo Trucks kleiner maar het is met +4.000 werknemers nog steeds één van de belangrijkste werkgevers in België en zeker in Vlaanderen. 

Het grootste aantal van deze werknemers is werkzaam in Oostakker in de volvo Trucks Gent fabriek, voluit Volvo Trucks Manufacturing Gent maar daarnaast heb je ook nog:


Volvo Trucks jobs
In tegenstelling tot de jobs bij Volvo Cars staan de meeste vacatures van Volvo Truck op de jobsite van de Volvo Group. Zo is het voor jou als werkzoekende eenvoudiger om de passende job terug te vinden. 

Je kan er eenvoudigweg je locatie (in ons geval België) kiezen samen met je vakgebied en je ziet de openstaande jobaanbiedingen. Zo vind je vaak vacatures binnen de productie, logistiek en onderhoud maar ook HR, sales en IT. Solliciteren doe je rechtstreeks op hun site en de selectieprocedure verloopt snel en professioneel. 

Maar ook Volvo Trucks werkt samen met interimkantoren zoals AGO of Synergie. Je selectie verloopt dan natuurlijk via het interimkantoor maar weet dat ze ook vaste contracten bij volvo Trucks afleveren. Vaak zitten dezelfde vacatures zowel op de jobsite van de Volvo Group als op de site van het interimkantoor. Kies dus zelf je voorkeur

meer artikels over North Sea Port - Haven Gent/Terneuzen ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >