Vacatures bij Combell - team.blue in Destelbergen
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
sector / functies
mijn loopbaan
vacatures
Werken bij Combell - team.blue in Destelbergen
Uitdagende jobs in een losse sfeer
vacatures
jobsite
website
De roots van onze losse bedrijfscultuur liggen in de slaapkamer van Jonas, anno 1999. Samen met enkele vrienden bouwde hij vandaar team.blue uit tot een internationale speler in de hostingmarkt. Dat succesrecept, samenwerken met collega's die meer vrienden zijn, passen we vandaag nog steeds toe. Daarom mag je naast meerdere team-events en een teambuilding, elke vrijdag je stoeltje bijschuiven in ons eigen café. Hou je geld maar op zak, de baas trakteert!
Werken bij Combell - team.blue in Destelbergen
Uitdagende jobs in een losse sfeer
vacatures
jobsite
website
De roots van onze losse bedrijfscultuur liggen in de slaapkamer van Jonas, anno 1999. Samen met enkele vrienden bouwde hij vandaar team.blue uit tot een internationale speler in de hostingmarkt.

Dat succesrecept, samenwerken met collega's die meer vrienden zijn, passen we vandaag nog steeds toe.
Daarom mag je naast meerdere team-events en een teambuilding, elke vrijdag je stoeltje bijschuiven in ons eigen café. Hou je geld maar op zak, de baas trakteert!
Deze gegevens werden geverifieerd door Combell - team.blue
Combell - team.blue steunt als klant automatisch onze sociale projecten.

Meer weten over onze initiatieven voor een inclusieve arbeidsmarkt >
senior system engineer - Destelbergen

Bij Systeembeheer draait alles rond de operationele klantenondersteuning. Het team is verantwoordelijk voor het optimaal beheer en de uptime van het serverpark.

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
customer service desk officer - Destelbergen

Je bent de onmisbare schakel tussen de techniek en de klant. Je helpt de klant met jouw kennis van onder andere email en webhosting.

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
business developer/hunter - Destelbergen

Als gedreven Sales Talent zit je in de frontlinie en ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten om onze groei te ondersteunen. Je overtuigt met sterke argumenten en het is jouw focus om sales te maximaliseren binnen onze verschillende cloud oplossingen. Je bouwt aan een solide vertrouwensrelatie met je prospecten om nieuwe klantenrelaties uit te bouwen en te versterken.

meer info ▶

MyJob
customer success officer - Destelbergen

De klanten bij Combell verdienen de allerbeste service. Onze klantenteams zijn een kei in wat ze doen en regelen alles tot in de puntjes, met een smile op hun gezicht. Want onze klanten verdienen de allerbeste service, voor welke vraag of probleem dan ook. En net om die service dat tikkeltje meer te geven is ons Happiness Team er om onze klanten hun dag beter te maken.

meer info ▶

MyJob
openstack devops engineer - Destelbergen

Als Devops Engineer maak je deel uit van het Platforms/DevOps Team. Dit team staat in voor het beheer van de grootste cloud- en hostinginfrastructuur in België. Je hebt een R&D-rol waarbij je innovatieve technologieën onderzoekt en deze kan ontplooien in een productieomgeving. Via een sterke technische kennis en kunde ben je een meerwaarde voor het team. Je focust voornamelijk op onze openstack. Nog geen ervaring mee? Geen nood, van bij je start garanderen wij een A tot Z begeleiding!

 

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
devops engineer - Destelbergen

Als Devops Engineer maak je deel uit van het Platforms/DevOps Team. Dit team staat in voor het beheer van de grootste cloud- en hostinginfrastructuur in België. Je hebt een R&D-rol waarbij je innovatieve technologieën onderzoekt en deze kan ontplooien in een productieomgeving. Via een sterke technische kennis en kunde ben je een meerwaarde voor het team.

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
senior .net developer - Destelbergen

Als lid van het .NET development team werk je actief mee aan toepassingen voor verkoop en beheer van domeinnamen, hosting, mail en cloud diensten. Zowel onze klanten als onze interne teams gebruiken deze toepassingen dagelijks

vast - onbepaalde duur
fulltime
pluspunten
.NET
ASP.NET
SQL server
meer info ▶

MyJob
linux system engineer - Destelbergen

Bij het SRE-team (Site Reliability Engineering) draait alles rond de operationele klanten ondersteuning. Maar ook de platformen die dit mogelijk maken.

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
customer service student - Destelbergen

Als Student Customer Service ondersteun jij het support team van Combell. Het support team is de onmisbare link tussen de techniek en de klant. Je helpt de klant met jouw kennis van onder andere email en webhosting. Je krijgt hiervoor een opleiding van onze specialisten.

 

studentenjob
fulltime
meer info ▶

MyJob
platforms operations engineer - Destelbergen

Als Platforms Operations Engineer maak je deel uit van het Platforms Team. Dit team staat in voor het beheer van de grootste cloud- en hostinginfrastructuur in België.

vast - onbepaalde duur
fulltime
meer info ▶

MyJob
Combell - team.blue is actief in volgende sectoren
IT - Telecom
Internetbedrijven
North Sea Port - Haven van Gent/Terneuzen
alle bedrijven >
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

sectoren

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Selecteer zelf max afstand, functie, ..
Bewaar jobs voor later (MyJob)
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >