Vacatures bij Febelco in Sint-Niklaas
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Febelco in Sint-Niklaas
vacatures
jobsite
website
route
Met haar geÔntegreerde distributie- en dienstverleningsactiviteit is Febelco Group een belangrijke nationale partner van de zelfstandige apotheker en de farmaceutische industrie. Dankzij een breed productengamma, een efficiŽnt team van ervaren medewerkers en een hoogstaand service- en kwaliteitsniveau slaagt Febelco Group erin om hen totaaloplossingen aan te bieden, en zo onrechtstreeks het welzijn van de patiŽnt te verhogen. Febelco Group wil een trendsetter zijn in haar markt, op basis van haar lokale verankering met de zelfstandige apothekers in BelgiŽ ťn haar positie als gesprekspartner van de farmaceutische industrie tot op Europees niveau. Zo wil Febelco Group een solide werkgever zijn, en duurzame groei en meerwaarde creŽren voor haar partners en aandeelhouders.

Werken bij Febelco in Sint-Niklaas


jobsite
website
route
Met haar geÔntegreerde distributie- en dienstverleningsactiviteit is Febelco Group een belangrijke nationale partner van de zelfstandige apotheker en de farmaceutische industrie. Dankzij een breed productengamma, een efficiŽnt team van ervaren medewerkers en een hoogstaand service- en kwaliteitsniveau slaagt Febelco Group erin om hen totaaloplossingen aan te bieden, en zo onrechtstreeks het welzijn van de patiŽnt te verhogen.

Febelco Group wil een trendsetter zijn in haar markt, op basis van haar lokale verankering met de zelfstandige apothekers in BelgiŽ ťn haar positie als gesprekspartner van de farmaceutische industrie tot op Europees niveau. Zo wil Febelco Group een solide werkgever zijn, en duurzame groei en meerwaarde creŽren voor haar partners en aandeelhouders.
volgen
meer vacatures in Sint-Niklaas >
Febelco is actief in volgende sectoren
Social profit
Farma
Transport - Logistiek
Chemische sector
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >