Vacatures bij Standaard Boekenhandel in Sint-Niklaas
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Standaard Boekenhandel in Sint-Niklaas
vacatures
jobsite
website
route
Sinds 1919 al prikkelen, inspireren, steunen, amuseren en vergezellen we jong en oud bij elk groot of klein moment. Persoonlijk, familiaal, sociaal, professioneel … Zo geven we elke dag dat beetje extra aan ieders leven. Wie wil niet werken voor zo'n ambitieuze, dynamische, snel evoluerende, performante en stabiele organisatie? Want zo zijn we. Een sterke groep die al meer dan 100 jaar mensen wegwijs maakt in de wereld van cultuur, onderwijs, vrije tijd en alles wat daarbij hoort. Ons jobaanbod is dan ook zo breed als onze wereld van boeken en papier. Overal in het land kun je dicht bij huis aan de slag in meer dan 140 winkels of op onze hoofdkantoren in Sint-Niklaas (Standaard Boekhandel) en Anderlecht (Club). En waarom niet zelf een winkel runnen? Alleen of met twee. Je krijgt daarbij alle steun van de ervaren experten in onze hoofdkantoren en ons distributiecentrum (Temse). En uiteraard van je collega’s uit het winkelnetwerk. Bij Standaard Boekhandel sta je er nooit alleen voor.

Werken bij Standaard Boekenhandel in Sint-Niklaas


jobsite
website
route
Sinds 1919 al prikkelen, inspireren, steunen, amuseren en vergezellen we jong en oud bij elk groot of klein moment. Persoonlijk, familiaal, sociaal, professioneel … Zo geven we elke dag dat beetje extra aan ieders leven.

Wie wil niet werken voor zo'n ambitieuze, dynamische, snel evoluerende, performante en stabiele organisatie? Want zo zijn we. Een sterke groep die al meer dan 100 jaar mensen wegwijs maakt in de wereld van cultuur, onderwijs, vrije tijd en alles wat daarbij hoort.

Ons jobaanbod is dan ook zo breed als onze wereld van boeken en papier. Overal in het land kun je dicht bij huis aan de slag in meer dan 140 winkels of op onze hoofdkantoren in Sint-Niklaas (Standaard Boekhandel) en Anderlecht (Club).

En waarom niet zelf een winkel runnen? Alleen of met twee. Je krijgt daarbij alle steun van de ervaren experten in onze hoofdkantoren en ons distributiecentrum (Temse). En uiteraard van je collega’s uit het winkelnetwerk. Bij Standaard Boekhandel sta je er nooit alleen voor.
volgen
meer vacatures in Sint-Niklaas >
Standaard Boekenhandel is actief in volgende sectoren
Kunst - Cultuur
Industrie - Productie
Detailhandel
alle bedrijven >
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >