Vacatures bij Peeters OIW in Herentals
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures
Werken bij Peeters OIW in Herentals
vacatures
jobsite
website
route
Group Peeters heeft regelmatig vacatures. Zoek je werk als cleaner, machinist, projectleider of monteur? Lees dan snel verder! Onze familie bestaat uit een tiental vestigingen in BelgiŽ, Nederland en Duitsland en telt maar liefst meer dan 1000 collegaís. Heel wat van onze medewerkers zijn dan ook al jarenlang in dienst. Daar zijn we enorm trots op. Doordat onze branche de afgelopen jaren meer en meer doorspekt is met high-tech technieken, zijn er ook steeds meer jeugdige collega's. Zij krijgen van ons een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma. Ook kennen we veel doorgroeimogelijkheden. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich comfortabel voelen in hun job en ze de ruimte krijgen zich te kunnen ontwikkelen. Daarnaast wordt veel tijd en aandacht besteed aan praktijktraining. Onze knowhow leer je niet alleen op schoolbanken of uit boeken. Het is de ervaring die het hem doet! Door het grote werkaanbod blijft ons team groeien. Wanneer je bij ons solliciteert en het klikt aan beide kanten, ontvang je van ons een aanbod. Vaak kun je vrijwel direct beginnen! We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Werken bij Peeters OIW in Herentals


jobsite
website
route
andere vestigingen
Herentals
Herenthoutseweg 136
Herentals
Toekomstlaan(HRT) 27
Herentals
Atealaan 69
Herentals
Oud-Strijderslaan 199
Herentals
Laagland 5
Herentals
Herentals
Lichtaartseweg 22
Olen
Lammerdries 4A
Heist-op-den-Berg
Westerlo
Westerlo
Geel
Amocolaan 2
Geel
Klaus-Michael Kuehnelaan 8
Geel
Eindhoutseweg 25
Lier
Group Peeters heeft regelmatig vacatures. Zoek je werk als cleaner, machinist, projectleider of monteur? Lees dan snel verder!

Onze familie bestaat uit een tiental vestigingen in BelgiŽ, Nederland en Duitsland en telt maar liefst meer dan 1000 collegaís. Heel wat van onze medewerkers zijn dan ook al jarenlang in dienst. Daar zijn we enorm trots op.

Doordat onze branche de afgelopen jaren meer en meer doorspekt is met high-tech technieken, zijn er ook steeds meer jeugdige collega's. Zij krijgen van ons een uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma. Ook kennen we veel doorgroeimogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat medewerkers zich comfortabel voelen in hun job en ze de ruimte krijgen zich te kunnen ontwikkelen. Daarnaast wordt veel tijd en aandacht besteed aan praktijktraining. Onze knowhow leer je niet alleen op schoolbanken of uit boeken. Het is de ervaring die het hem doet!

Door het grote werkaanbod blijft ons team groeien. Wanneer je bij ons solliciteert en het klikt aan beide kanten, ontvang je van ons een aanbod. Vaak kun je vrijwel direct beginnen! We zien je sollicitatie graag tegemoet.
volgen
meer vacatures in Herentals >
Peeters OIW is actief in volgende sectoren
Industrie - Productie
alle bedrijven >
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >