Magazijnier zonder diploma
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Magazijnier zonder diploma
Magazijnier zonder diploma Voor veel vacatures als magazijnier is geen diploma nodig. Maar krijg je dan wel hetzelfde loon en taken als magazijniers met diploma?

1 op de 2 vacatures is voor een magazijnier zonder diploma
Dit lijkt een goed percentage waardoor personen zonder diploma vlot kans maken op een job als magazijnier. De werkelijkheid is echter dat, als werkgevers kunnen kiezen, ze iemand met een diploma kiezen.

Wat de opleiding van de magazijnier betreft is een secundair diploma zo goed als steeds voldoende. Ook een opleiding tot magazijnier of magazijnmedewerker doen het goed om snel een job te vinden. 

De verschillen binnen de functie van magazijnier
Er zijn enkele verschillen als we kijken naar de vacatures als magazijnier. 

Magazijnmedewerker:
Het eerste dat opvalt is dat de jobs voor magazijnier zonder diploma weinig tot geen verantwoordelijkheden bevatten behalve de verantwoordelijkheid over je eigen werk. Dit lijkt leuk en gemakkelijk maar we weten dat dit soms snel kan vervelen. Ben je iemand die uitdagingen zoekt dan kies je beter een job binnen een bedrijf waar je na een jaar of twee ook meer verantwoordelijkheid kan opnemen als magazijnier. Zo kan je later doorgroeien naar hoofdmagazijnier of volwaardig magazijnier

Extra vaardigheden: rijbewijs C of attest van heftruckbestuurder
In sommige gevallen is een diploma niet nodig als je andere vaardigheden of skills kan voorleggen zoals een rijbewijs C of BE. Ook een attest als heftruckchauffeur doet wonderen om een job als magazijnier binnen te halen. 

Magazijnier zonder diploma en loon
Goed nieuws als je geen diploma hebt maar toch aan de slag wenst te gaan als magazijnier: het loon van een magazijnier is zo goed als hetzelfde met of zonder diploma. Het is vooral door ervaring, extra attesten of expertise dat je meer begint te verdienen als magazijnier. Zo kan je na verloop van tijd perfect solliciteren als hoofdmagazijnier in een bedrijf.

Bekijk vacatures voor magazijnier ▶
meer artikels over magazijnier ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >