Voorbeeld motivatiebrief binnenschrijnwerker
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Voorbeeld motivatiebrief binnenschrijnwerker
Voorbeeld motivatiebrief binnenschrijnwerker Als je wenst te solliciteren als binnenschrijnwerker maak je best een CV en motivatiebrief op. Hier vind je ons voorbeeld van een motivatiebrief voor binnenschrijnwerker...

Alles wat bold(vet) en cursief staat, moet je aanpassen en/of aanvullen met je eigen informatie. Wees accuraat en overloop alles.

Vermeld zeker en vast waarom je denkt dat je binnen het gezochte profiel past van binnenschrijnwerker. Ook je opleiding of cursus als binnenschrijnwerker vermeld je best als je deze reeds gelopen hebt. Zo niet vermeld je dat je zeker bereidt bent de nodige opleiding te volgen.

Overloop ook de mogelijke taken van een binnenschrijnwerker en schrijf de taken die je het meest liggen als binnenschrijnwerker en overeenkomen in de vacature over. Vragen over het loon van een binnenschrijnwerker worden hier niet gesteld. Evenmin als het vermelden van je gewenste minimumloon. 

Je motivatiebrief als binnenschrijnwerker gaat als volgt:

 

Voornaam Achternaam
Straat + Nr

 

 

Postcode + Plaats
T: telefoonnummer | E: emailadres

 

 

WorkTalia bvba
T.a.v. de heer / mevrouw Rik HoutBank
Kruishoutemsesteenweg 92
9750 Zingem

 

Jouw gemeente, DATUM

 

Betreft: sollicitatie naar de functie van binnenschrijnwerker

 

 

Geachte de heer / mevrouw Rik Houtbank,

 

De vacature als binnenschrijnwerker bij WorkTalia trok direct mijn aandacht omdat de taakomschrijving heel divers is. 

WorkTalia is op zoek naar gedreven personen met minstens de correcte opleiding tot binnenschrijnwerker en dit past perfect binnen mijn profiel want ik volgde de opleiding bij de VDAB/ op de vakschool De Dwarsbalk.

Vooral TAAK 1 en TAAK 2 spreken me enorm aan in jullie vacature voor binnenschrijnwerker. Natuurlijk zal ik de andere typische taken voor ons beroep met evenveel passie volbrengen. Tenslotte beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen en ben ik goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor TAAK A en TAAK B. Ook werk ik veel aan TAAK C.  Binnen mijn functie / stage werkte ik ook steeds vlot samen in een team van 3 personen. Het is een leuke, afwisselende job maar toch/en voel ik dat ik klaar ben voor de volgende stap, met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mijn kennis verder uit te breiden. 

Het takenpakket, zoals voorgesteld in de functiebeschrijving, sluit perfect aan bij mijn ambities en opleiding als binnenschrijnwerker.  

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de functie van binnenschrijnwerker binnen WorkTalia voor mij ideaal is. Hopelijk bent u dezelfde mening toegedaan na het doornemen van mijn curriculum vitae en het lezen van deze brief. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. 

Met vriendelijke groet,

 

Voornaam Achternaam 

Bekijk vacatures voor Binnenschrijnwerker ▶
meer artikels over Binnenschrijnwerker ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >