Loon HR medewerker personeelszaken: flirten met 2.000 Euro en hogerů
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Loon HR medewerker personeelszaken: flirten met 2.000 Euro en hogerů
Loon HR medewerker personeelszaken: flirten met 2.000 Euro en hogerů Het loon van een medewerker personeelszaken start vaak rond de 2.000 euro maar kan de hoogte ingaan mits enkele criteria zijn voldoen. Het salaris HR medewerker ziet er zo uit.

Starten in de HR personeelsdienst
Begin je nog maar net aan je loopbaan binnen de HR dan zal je waarschijnlijk starten aan een salaris van 1.900 euro bruto per maand. Heb je echter een bachelor in de richting personeelszaken dan zal je loon dichter bij de 2.000 euro aanleunen. Heb je een master in handen dan mag je daarbovenop nog eens 100 euro rekenen. Zo kom je dus al snel aan een brutoloon van 2.100 euro als HR medewerker personeelszaken.

Ervaring is de manier om meer te verdienen: op enkele jaren tijd +300 euro
Door te werken op een personeelsdienst doe je relevante ervaring op die je voor het grootste deel ook in andere bedrijven kan gebruiken. Als je deze ervaring dan meeneemt tijdens een nieuwe indienstname of promotiegesprek dan zal je met veel waarschijnlijkheid 100 euro per jaar ervaring kunnen bemachtigen. Voor de eerste 3 jaar ervaring wel te verstaan. Daarna zal je een niche moeten zoeken of bijscholen om nog verder aan dit tempo te stijgen in loon. 

Extralegale voordelen voor een HR medewerker personeelszaken
Naast je brutoloon zal je ook kunnen genieten van vele extralegale voordelen zoals:

Een bedrijfswagen is niet standaard maar kan toch...
Op de personeelsdienst kan je in veel functies al snel beschikken over een wagen maar als HR medewerker is dit zeker niet standaard. Wanneer kan je als HR medewerker personeelszaken een wagen bemachtigen? Wel: 

Wil je een hoger loon dan 2.500 euro bruto per maand? Dat kan!
Als je een loon als HR medewerker personeelszaken wenst dan moet je toch proberen een andere functie te bemachtigen. Als HR medewerker op een personeelsdienst ligt de weg open naar andere functies zoals payroll medewerker, recruiterHR assistent of HR officer.

Hou er wel rekening mee dat je in vele gevallen extra cursussen of opleidingen zal moeten volgen om ook voor deze functies de kneepjes van het vak te leren. En je zal merken eens je bepaalde opleidingen gevolgd hebt, de functies en titels in de HR of op de personeelsdienst niet zo veel meer uitmaken. Zo kan je zomaar de titel HR BP (HR business partner) opgeplakt krijgen.

Hoe dan ook: Een senior HR medewerker personeelszaken heeft een loon van 3.000 euro of meer als die continu bijscholing volgt en de nodige werkethiek aan boord legt. 

Bekijk vacatures voor HR medewerker personeelszaken ▶
meer artikels over HR medewerker personeelszaken ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >