Voorbeeld motivatiebrief HR medewerker personeelszaken
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia

vacatures plaatsen
magazine
Clickimage

Mijn CV

Mijn JOBS

leden
Voorbeeld motivatiebrief HR medewerker personeelszaken
Voorbeeld motivatiebrief HR medewerker personeelszaken Het opstellen van een CV en brief als HR medewerker is niet eenvoudig. Gebruik dus zeker ons voorbeeld van een motivatiebrief voor HR medewerker personeelszaken.

Alles wat bold(vet) en cursief staat, moet je aanpassen en/of aanvullen met je eigen informatie. Wees accuraat en overloop alles. 
Vermeld zeker en vast waarom je denkt dat je binnen het gezochte profiel past van HR medewerker. Ook je opleiding of cursussen als HR medewerker vermeld je best.

Overloop ook de mogelijke taken van een HR medewerker en schrijf de taken die je het meest liggen en overeenkomen in de vacature over. Vragen over het loon van een HR medewerker personeelszaken worden hier niet gesteld. Evenmin als het vermelden van je gewenste minimumloon. 

Je motivatiebrief als HR medewerker gaat als volgt:

Voornaam Achternaam
Straat + Nr

Postcode + Plaats
T: telefoonnummer | E: emailadres

 

WorkTalia bvba
T.a.v. de heer / mevrouw Rik Plaster
Kruishoutemsesteenweg 92
9750 Zingem

 

Jouw gemeente, DATUM

 

 

Betreft: sollicitatie naar de functie van HR medewerker personeelszaken

 

Geachte de heer / mevrouw Rik Plaster,

De vacature als HR medewerker personeelszaken (de functie titel overnemen!) bij WorkTalia trok direct mijn aandacht omdat de taakomschrijving heel divers is. 

WorkTalia is op zoek naar gedreven HR personen voor hun personeelsdienst met minstens een bachelordiploma en dit past perfect binnen mijn profiel. Vooral TAAK 1 en TAAK 2 spreken me enorm aan in jullie  vacature voor medewerker personeelszaken. Natuurlijk zal ik de andere taken met evenveel passie volbrengen. Tenslotte beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen en ben ik goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor TAAK A en TAAK B. Ook werk ik veel aan TAAK C.  Binnen mijn functie heb ik veel contact met klanten. Het is een leuke, afwisselende job maar toch voel ik dat ik klaar ben voor de volgende stap, met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mijn kennis verder uit te breiden. 

Het takenpakket, zoals voorgesteld in de functiebeschrijving, sluit perfect aan bij mijn ambities.  

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de functie van HR medewerker binnen WorkTalia voor mij ideaal is. Hopelijk bent u dezelfde mening toegedaan na het doornemen van mijn curriculum vitae en het lezen van deze brief. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. 

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam 

Bekijk vacatures voor HR medewerker personeelszaken ▶
meer artikels over HR medewerker personeelszaken ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

worktalia

profiel

mijn JOB

dossiers
vacatures plaatsen
job plaatsen
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >