Voorbeeld motivatiebrief van opvoeder
WorkTalia

plaats job
Clickimage
vacature plaatsen
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
vacatures in België
werkgevers
mijn loon
sector / groep
functies
vacatures

Voorbeeld motivatiebrief van opvoeder

functies & beroepen > Begeleider / Opvoeder
Voorbeeld motivatiebrief van opvoeder

Het is niet altijd simpel om een goede motivatiebrief op te stellen als opvoeder. Wij helpen je dus graag een handje als je solliciteert voor de functie als opvoeder...


Alles wat bold(vet) en cursief staat, moet je aanpassen en/of aanvullen met je eigen informatie. Wees accuraat en overloop alles.

Vermeld zeker en vast waarom je denkt dat je binnen het gezochte profiel past van opvoeder. Ook je opleiding of cursus als opvoeder vermeld je best.

Overloop ook de mogelijke taken van een opvoeder en schrijf de taken die je het meest liggen en overeenkomen in de vacature over. Vragen over het loon van een opvoeder worden hier niet gesteld. Evenmin als het vermelden van je gewenste minimumloon. 

Je motivatiebrief als opvoeder gaat als volgt:

 

 

Voornaam Achternaam
Straat + Nr

 

Postcode + Plaats
T: telefoonnummer | E: emailadres

 

 

WorkTalia bvba
T.a.v. de heer / mevrouw Rik Plaster
Kruishoutemsesteenweg 92
9750 Zingem

 

Jouw gemeente, DATUM

 

 

Betreft: sollicitatie naar de functie van opvoeder

 

 

Geachte de heer / mevrouw Rik Plaster,

 

De vacature als opvoeder bij WorkTalia trok direct mijn aandacht omdat de taakomschrijving heel divers is. 

WorkTalia is op zoek naar gedreven personen met minstens een diploma als opvoeder / begeleider / orthopedagoog en dit past perfect binnen mijn profiel. Vooral het begeleiden van DOELGROEP spreekt me enorm aan in jullie vacature voor opvoeder. Natuurlijk zal ik de andere taken met evenveel passie volbrengen. Tenslotte beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen en ben ik goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.

In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor TAAK A en TAAK B. Ook werk ik veel aan TAAK C.  Binnen mijn functie / stage heb ik veel contact met patentiënten / mensen / bewoners. Het is een leuke, afwisselende job maar toch/en voel ik dat ik klaar ben voor de volgende stap, met meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mijn kennis verder uit te breiden. 

Het takenpakket, zoals voorgesteld in de functiebeschrijving, sluit perfect aan bij mijn ambities en opleiding als opvoeder.  

Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de functie van opvoeder binnen WorkTalia voor mij ideaal is. Hopelijk bent u dezelfde mening toegedaan na het doornemen van mijn curriculum vitae en het lezen van deze brief. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek. 

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam 

Bekijk vacatures voor Begeleider / Opvoeder ▶
meer artikels over Begeleider / Opvoeder ▶
© WorkTalia | Kruishoutemsesteenweg 96, 9750 Kruisem (BE) | Cooky Policy | Privacy Policy | vacatures plaatsen | freelancers
vacatures zoeken
jobs

functies

je loon

sectoren

werkgever
annuleren
directe links naar bedrijven en jobs
gratis job tests voor beroepskeuze
Bewaar of mail jobs voor later
Reeds geregistreerd? Klik hier >
annuleren
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
annuleren
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >