Industrieel project manager
WorkTalia
Clickimage
waarom lid worden?
log in
WorkTalia vacatures en jobs
WorkTalia
jij bent onze nieuwe held
werkgevers
solliciteren
work/life
mijn loopbaan
vacatures
Industrieel project manager
Industrieel project manager Net als in een IT afdeling of een marketingafdeling heb je bij industrieel project managers veel uitvoerende projecten. Maar ook vernieuwende industriŽle projecten zijn mogelijk en dus is er een taak weggelegd voor de industrieel project manager

Uitvoerende industriële projecten
In de industrie of productie zijn er ook veel producten en diensten die niet standaard geplaatst of geleverd kunnen worden. Deze uitvoerende industriële projecten starten dan vanuit een bestaand product of dienst dat wordt aangepast naargelang de wens van de klant. 

Het is de taak van de industrieel project manager om deze plaatsing of levering van A tot Z op te volgen. Ook al heb je een gekende scope. Het beheren van een totaalproject met budget, team en middelen binnen een vooropgestelde timing is ideaal voor project managers 

Vernieuwende industriële projecten
Industriële bedrijven dienen tegenwoordig snel te schakelen. Deze schakeling wordt in projecten gegoten en het is de taak van een industrieel project manager om dit industrieel project tot een goed eind te brengen. Enkele voorbeelden van industriële projecten die we vernieuwend noemen zijn:

Wie is deze industriële project manager?
De ideale project manager heeft minstens een academische bachelor industriële wetenschappen of een professionele bachelor elektromechanica. Heb je een master in een gelijklopende richting dan heb je zeker ook voldoende in handen.

Enkele jaren ervaring in de sector is een plus alsook enkele jaren ervaring als project manager. Deze twee combineren en de weg ligt open naar een job als industrieel project manager.

Bekijk vacatures voor Project manager ▶
meer artikels over Project manager ▶
© WorkTalia | Cooky Policy | Privacy Policy | Hosting by COMBELL
Combell Hosting

jobs

loopbaan

solliciteren

work/life

werkgever
neen dank je
Ontvang vacatures op maat
Gratis CV in pdf + 50 templates
Anoniem: geen persoonlijke info
Reeds geregistreerd? Klik hier >
neen dank je
Paswoord vergeten? Klik hier >
Geen profiel? Schrijf je gratis in >
neen dank je
Reeds lid? Klik hier >
Geen lid? Schrijf je gratis in >